Kisajátította március 15-ét a Republic

halál ünnep koncert Republic Cipő március 15.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhét év után ez lesz az első március 15-e a Republic fellépése nélkül, ugyanis az együttes legfontosabb koncertje évek óta ehhez a dátumhoz volt köthető.

"Az első nagykoncertünk a Budapest Sportcsarnokban 1996. március 15-én volt, mindenféle előre megfontolt szándék nélkül. Aztán egy évvel később már olyan 'hagyományosnak' tűnt az egész, kérdezgették tőlünk, ugye játszunk március 15-én? Nem volt ebben semmi tudatosság, mégis az évek során a Republic nagykoncertjei összenőttek ezzel a dátummal" - nyilatkozta pár évvel ezelőtt Bódi László, azaz Cipő.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

"Nem törjük meg a hagyományt, ez a március 15-e is a Republiccal telik, hisz az ünnep előtt ment el a barátunk és a búcsúztatása is e körül a nap körül lesz. A miskolci sportcsarnokba volt betervezve a hagyományos koncert, de pár hete, amikor Cipő kórházba került már tudtuk, hogy le kell mondanunk" - osztotta meg a Life.hu-val Boros Csaba, aki a kérdésre, hogy folytatja-e az együttes Cipő nélkül kitérő választ adott.

"Mi négyen együtt vagyunk, azt nem mondtuk, hogy Cipő nélkül folytatjuk, és azt sem, hogy nem. A jelen időszak nem szabad, hogy erről szóljon."

Március 11-én hajnalban bekövetkezett az, amitől mindenki rettegett: a hetek óta kómában lévő Bódi László, "Cipő" örökre elaludt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.