Ide-oda ingázik a gyönyörű színésznő súlya

súly tavasz Gregor Bernadett főzés kiló zöldség tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint a legtöbben, Gregor Bernadett is felszedett néhány kiló pluszt a téli hónapokban. Majd leadta a túlsúlyt, és legnagyobb bánatára visszaszedte - tudta meg a Life.hu.

Az első tavaszi napok megjelenésével, amikor már mindenki alig várja, hogy kimehessen a szabadba, Berni is kedvet kapott a futáshoz, sőt az egészséges táplálkozáshoz, a zöldségekhez és gyümölcsökhöz is.
"A karácsony óta felszedett pár kilót minden különösebb erőfeszítés nélkül leadtam. Nem sokat híztam, csak 2-3 kilóval nyomtam többet, amit más nem is látott, csak én éreztem. Hogy a saját közérzetem jobb legyen naponta lementem futni, jól esett - osztotta meg velünk Berni, akire a tél, a hideg idő visszatértével a kilók is visszakerültek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Beszorultunk a lakásba a hosszú ünnepen március 15-én is, ami azzal járt, hogy főztem a családnak. Hiába szeretném újból róni a köröket, a hideg, az esős idő eltántorít a szándékomtól. Igy egy hét alatt vissza is szedtem a leadott kilókat. Jelentősen lecsökkent az energiaszintem, és a kedélyállapotomat is befolyásolja a télies, hideg idő. Tulajdonképpen semmi máshoz nincs kedvem, csak enni, egy jó könyvvel bebújni a paplan alá, és ki sem jönni addig, amíg odakint nem változik a helyzet" - magyarázta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.