Szakított az RTL Klub Janicsák Vecával

X-Faktor konfliktus Janicsák Veca sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy az RTL Klub tette sztárrá, a csatorna szakított Janicsák Vecával.

Valószínűleg a nézők többé nem láthatják az RTL Klub képernyőjén Janicsák Vecát. Az énekesnő ugyanis a konkurens TV2 Hal a tortán című műsorában szerepelt és ezzel végleg elvágta magát anyacsatornájától.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

A konfliktus azonban régebbi keletű. Az énekesnő ugyanis az utolsó pillanatban lemondta fellépését az Egy este című koncertsorozatban, ami miatt a hírek szerint az RTL Klub megharagudott rá. Veca azonban másként emlékszik a történtekre. Szerinte csak fellépés előtt nem sokkal közöltek a menedzsmentjével, hogy neki is komoly összeget kellene fizetnie azért, hogy a koncert létrejöjjön.

"A menedzsmentemmel úgy döntöttünk, ezzel a feltétellel nem veszünk részt a műsorban, de nyitottak voltunk arra, hogy a még alá nem írt szerződést újratárgyaljuk. Közben lebetegedtem, amelyről az orvosi igazolást elküldtem, és jeleztem azt is, hogy egy későbbi időpontban megcsinálhatjuk a felvételt, amennyiben megegyeznünk. Erre azonban már nem érkezett érdemi válasz, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem hívnak az RTL Klub műsoraiba, vagy ha hívnak, az utolsó pillanatban lemondják" - árulta el a Blikknek az énekesnő, aki úgy érzi, hogy nem követett el hibát, tiszta a lelkiismerete.

Kiderült a titok! Napi sorozat az Y diagnózistólhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-y-diagnozis-napi-videosorozat-indul-az-y-generacio-mindennapjairol-a.htmlSzexpartnere lehetett Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130409-kiraly-tamas-magyar-divattervezo-gyilkosa-velhetoen-a-szexpartnere-lehetett.htmlEdzéssel lazít Terecskei Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-terecskei-rita-a-zanzibar-zenekar-enekesnoje-edzessel-lazit.htmlPárja kedvéért kezdett el főzni a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-nagy-adri-a-megasztar-felfedezettje-parja-miatt-kezdett-fozni.htmlMeghalt Margaret Thatcher, a Vasladyhttp://www.life.hu/legykepben/20130408-margaret-thatcher-nagybritannia-egykori-miniszterelnoke-meghalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.