énekesek jelölt Majka Janicsák Veca díjátadó zenész Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihirdették az idei, 13. VIVA Comet jelöltjeit. A Life.hu újságírója hiányolta a listáról az utóbbi évek tehetségkutatóinak döntőseit: többek között a Vastag testvéreket, Kocsis Tibit és Kállay-Saunders Andrást.

Míg a kereskedelmi csatornák szórakoztató produkcióiban egyre inkább feltűnnek a tehetségkutató műsorok nyertesei és résztvevői, ezzel szemben a magyar könnyűzene nagyszabású díjátadó rendezvényén csak pár közismert előadót találunk, mint Majkát, Hient, Janicsák Vecát és Radics Gigit. Hazánkban először 1995-ben adtak át a VIVA Comet, a VIVA televízió által Németországban, Magyarországon és Lengyelországban átadott könnyűzenei díját, amelynek győzteseiről a közönség szavaz. A díjátadó gálát június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában tartják.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A jelöltek:

Legjobb női előadó:
- Barbee, Hien, Janicsák Veca, Radics Gigi, Odett

Legjobb férfi előadó:
- Düki, Funktasztikus, Fluor Tomi, SP, Young G

Legjobb együttes:
- Anti Fitness Club, Children of Distance, The Carbonfools, Hősök, Punnany Massif

Legjobb új előadó:
- Bermuda, ByeAlex, Carbovaris, Chris Lawyer, Ivan and The Parazol

Majka ezúttal sem fogta vissza magát, amikor a jelöltekről kérdezték:

http://videa.hu/player?v=McVzLQqeVH66IzH1

Meghalt Tocsik Mártahttp://www.life.hu/legykepben/20130417-tocsik-marta-ugyvedno-meghalt.htmlŐk lesznek az X-Faktor új mentorai?http://www.life.hu/legykepben/20130416-az-xfaktor-uj-mentorai-a-lifehu-olvasoi-szerint.htmlKollégája ruhája alatt matatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130415-toth-gabi-a-szombat-esti-lazban-csehszakal-tibor-hatat-kenegette.htmlEltűntek Erőss Zsolt expedíciójának felszereléseihttp://www.life.hu/legykepben/20130415-eross-zsolt-kancsendzongaexpedicioja-az-alaptaborba-ert-felszereleseik-nem-erkeztek-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.