Tímár Brigitta korona szépségkirálynő telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvették a legszebb pillanatait, nem állhatott a színpadon és integethetett bele a kamerába együtt a másik két királynővel Tímár Brigitta, akit végül a színfalak mögött koronáztak Miss Intercontinental Hungarynak.

Nem bánkódik a furcsa helyzet miatt, örül a lehetőségnek Tímár Brigitta, aki végül megkapta Kocsis Korinna koronáját, amit a szobájába rakott ki a polcra és két gyertyát rakott mellé.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Úgy gondolom, a végeredmény a fontos, hogy a fejemre került a korona. A verseny után, amikor kihirdették a neveket, mindenki kivonult a nézőtérről, senki sem számított rá, hogy végül az adást követően odaadják a negyedik helyezettnek a szabadon maradt koronát. A családom kint várt, tudomásul vették, hogy nem sikerült a versenyen helyezést szereznem, már készültünk bulizni. Telefonon hívtam fel őket, hogy megkaptam a koronát, persze nagyon örültek neki. A világversenyt ősszel tartják Egyiptomban, erre készülök lelkileg és testileg. Személyi edzőm lesz, diétákat fogok követni, de nem azért, mert változnom kell, hanem hogy megmaradjon a szép alakom. Az angol nyelvre is fel akarok készülni, társalkodási szinten beszélem, most ráerősítek" - mesélt a Life. hu-nak a fiatal királynő.

Nem áll biztos lábakon Iszak Esztihttp://www.life.hu/legykepben/20130620-iszak-eszti-magyar-musorvezeto-nem-all-biztos-labakon.htmlMilliókra perlik a közönségdíjas Kocsis Korinnáthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinnat-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasat-milliokra-perli.htmlEltűnt egy lány a 13. kerületbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130624-junius-23an-eltunt-egy-15-eves-lany-a-13-keruleti.htmlLe kellett vágni a cipőt Koltai lábárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130610-koltai-robert-megserult-a-szinpadon-a-cipot-le-kellett-vagni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.