Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímea

esküvő házasság Andy Vajna Los Angeles Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint hétfőn hajnali háromkor mondta ki az igent Andy Vajna és Palácsik Tímea.

Andy Vajna és Palácsik Tímea családtagok, közeli barátok és világsztárok körében, a nyilvánosság kizárásával házasodtak össze - írja a Blikk. Az esküvő helyi idő szerint vasárnap este volt Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Azt egyelőre nem tudni, vajon Tímea ezt a merészen kivágott ruhát választotta végül, vagy egy másik több milliót érő darabba bújt. A lap úgy tudja, Palácsik Tímea családtagjai napokkal a ceremónia előtt Los Angelesbe repültek és addig ott maradnak vendégségben, amíg a pár nászútra nem utazik.

Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2
Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.htmlMegküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.htmlAndy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.htmlSugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.