műsorvezető gyász Palotás Petra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idős ismerősét vesztette el tegnap az RTL Klub egykori sztárja, aki szomorú szívvel búcsúzott tőle a legnagyobb közösségi oldalon.

Petra kedves szavakkal, szomorúan vett búcsút Erna nénitől, akihez ő és kislánya is ragaszkodott.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"90 éves volt, amikor megismertem, 93, amikor a mindennapjaim részévé vált, éveken át hetente több délutánt töltöttünk nála Borával. Kevés olyan melegszívű, józan, kedves, jámbor és bölcs ember van a földön, mint amilyen ő volt. Tegnap már nehezére esett mesélni, de még mosolyogva emlegette a hétvégi kirándulást. Aztán éreztem, hogy mentőt kell hívnunk. Nemrég elaludt... 97 évesen. Sokat tanultam tőle. Köszönöm, Tanter Erna. Hiányozni fogsz. Nagyon" - írta az egykori műsorvezető a Facebookon.

Hihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.htmlVV Évának nem kell MC Hawerhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-kikosarazta-mc-hawer-koczka.htmlUdvarlás közben zavarták meg Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20130816-alekosza-valo-vilag-4-nyertese-kiall-az-elnyomott-alkalmazottak-mellett.htmlHibázott az orvos az Agárdon éhen halt kisfiúnálhttp://www.life.hu/legykepben/20130821-szabo-mate-ombudsman-szerint-mulasztott-az-a-gyermekorvos-aki-az.htmlBepasizott az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-rita-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bepasizott-ujra-randevuzik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.