gyilkosság gyilkos rendőrség DNS Kátay Elek Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínelés eredményei, a holttest vizsgálata és a kihallgatások adatai alapján több jel is arra utal, hogy többen végeztek K. Krisztinával. 

A helyszínelés és a nyomozás adatai alapján több jel utal arra, hogy legalább két ember végzett a soroksári K. Krisztinával: abból, hogy az áldozatnak külön-külön összekötözték a két kezét és a két lábát, egyértelműen arra lehet következtetni, hogy több ember végzett a szerencsétlen nővel - nyilatkozta a Borsonline.hu-nak Kátay Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Mint azt a Life.hu is megírta, a múlt héten Soroksáron futás közben támadtak meg és végeztek ki különös kegyetlenséggel egy fiatal nőt, K. Krisztinát. Bár a helyszínen és a környéken talált anyagmaradványok értékelése és az arról szóló szakértői vélemény elkészítése rendszerint több mint két hetet vesz igénybe, amennyiben azonban bármelyik nyom gazdája szerepel a bűnügyi nyilvántartóban, a gyilkosok hamarosan kézre kerülhetnek.

Láthatták a soroksári gyilkosthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-hajlektalanok-lathattak-a-soroksaron-meggyilkolt-no-gyilkosat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.