Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentora

X-Faktor ByTheWay RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlennek tartják a ByTheWay tagjai, hogyan zuhanhatott ekkorát a népszerűségük - tudta meg a Life.hu. Úgy tűnik, a  rajongóik gyakrabban nyomják rájuk a Facebookon a lájkokat, mint az SMS-szavazatokat.

Nem keseredtek el a ByTheWay zenészei a vasárnap esti kiesésük miatt. Vallják, minden vég egyben egy új kezdet is, abban pedig teljesen biztosak, hogy még csak most kezdődik el a karrierjük. Azt azonban nem tagadják, megdöbbentek, hogy nekik kell párbajozniuk, azon pedig végképp, hogy a legkevesebb szavazatot kapták.

"Nem tudom, hogyan eshettünk ekkorát. Azt azért sajnáljuk, hogy magyar dalban nem tudtuk megmutatni magunkat, az még két kör múlva következett volna. Bár a mentorok azt mondták, hogy a szombati produkciónkban túl sok volt a koreográfia, de mi úgy érezzük, odatettük magunkat. Természetes, hogy sokk is ért most minket, de egyben boldogok is vagyunk, ugyanis rengetegen megismertek bennünket. Persze, hogy közülük hányan követnek minket, az kérdés, de reméljük, minél többen" - magyarázta Patocska Olivér, aki máris azon gondolkozik, hogy lemezt készítenek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat a 4. élő adásról és döntésről!

"Talán jobb is, hogy önállóan csinálhatunk lemezt, amelyen nem feldolgozások, hanem saját ByTheWay-dalok lesznek. Visszatérünk a régi kerékvágásba, amelyben saját magunkat mutathatjuk meg, nem azt, ami a műsorba kell. Vannak már saját dalaink, amelyek az X-Faktorra készülés miatt nem készültek el, most lesz időnk stúdióban felénekelni őket" - mesélt a terveikről a 24 éves zenész. "Sokat beszélgettünk korábban arról, hogy kivel szeretnénk párbajozni, és mindannyian Ákost mondtuk, igaz, néhány adással később, vagy a döntőben képzeltük ezt el" - osztotta meg velünk Olivér.

A fiúk kiesését mentoruk, Szikora Róbert is kommentálta. "Ez akkora ütés volt nemcsak nekem, hanem a zenekaromnak is, hogy ez teljesen értelmezhetetlen ma még. Ez olyan, mint ahogy a halált megmagyarázni nem lehet. Ez van. De egy nagy kérdés van, ha a ByTheWay kiesett, akkor kiben maradt X-Faktor. Amíg a többiek tehetségesek, tisztességesen és becsületesen énekeltek, addig a zenekatr tagjai külön külön is világszínvonalúak. És ezt a világszínvonalat a nézők kilökték" - vélekedik a zenész.

Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.htmlA ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.htmlMeglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.htmlŐ lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.htmlPihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.htmlAz X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.