örökbefogadás Fővárosi Állat- és Növénykertben kislány Liptai Claudia szurikáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hatéves kislánya, Panka rajong az állatokért. A híres édesanya ezért döntött úgy, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykertben örökbefogadnak egy szurikátát. 

Bár Panka otthon egy görög teknős lelkiismeretes gazdája, és bár tudja, hogy nem rendezhet be állatfarmot a szobájában, mindig újabb és újabb állatért rimánkodik az édesanyjának. Ezért döntött úgy a híres műsorvezető és színművésznő, hogy örökbe fogadnak egy szurikátát a fővárosi állatkertben - tudta meg a Bors.

Claudia és egy cuki szurikáta, de nem őt fogadta örökbe a műsorvezető Forrás: TV2/AFP

Az állatkertek Budapest mellett vidéken, többek között Győrben, Veszprémben, Szegeden és Debrecenben is várják az örökbefogadókat, akik anyagilag támogatják kedvencüket. A nevelőszülők oklevelet kapnak, és bármikor meglátogathatják "csemetéjüket”.

Az állatokról való gondoskodásnak e módja azoknak is ajánlott, akik otthonukban nem tudnak kis kedvencet tartani. Így karácsony előtt pedig különösen aktuális a téma, hiszen sokakban felmerül, hogy állatot ajándékoznak gyermeküknek. Ezt érdemes mindenképpen alaposan meggondolni, és csak akkor tegyük, ha biztosak vagyunk benne, hogy hosszútávon és felelőségteljesen tudunk gondoskodni az új családtagról.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.