Istenes Bence kiütötte az RTL nagyágyúit!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Villa műsorvezető szavazás Istenes Bence Való Világ Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence lett az új befutó az RTL Klubnál, ugyanis a két korábbi műsorvezető, a börtönviselt Stohl András és a  Vundersön és Zuperszexi című produkcióval csúfosan leszerepelt Sebestyén Balázs helyett az ifjú titánt küldi képernyőre az RTL II.

A tervezettnél korábban nyitja ki kapuit a Való Villa, ugyanis már január 12-én elkezdődik a beköltözés az ökostílusú luxusbörtönbe. Nem túl meglepő, hogy az immáron egy műsorvezetőpárt alkotó Lilu és Istenes Bence lesznek a műsor házigazdái.

A vadiúj villáról nézd meg a fotókat galériánkban! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Mindkét műsorvezető RTL-es karrierje a Való Villához köthető, ugyanis Lilunak a VV1 volt az első műsora a csatornánál, Istenes Bence pedig a műsort követő NekedValó című háttérprodukciónál bontogatta a szárnyait. Mindkét műsorvezető természetesen megtisztelőnek tartja az X-Faktort szinte azonnal követő felkérést. Istenes lelkesen vetette bele magát az ezzel járó feladatokba, Lilu viszont már csak a képernyős munkának örült, az ezzel járó sajtófelhajtást szemmel láthatóan annyira nem kedveli. Abban viszont mindketten egyetértenek, hogy ők a világ minden kincséért sem költöznének be a villába!

A Villa bejárata Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Nézd meg a Való Világ villáját galériánkban! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.