Balázs Péter színház igazgató Eszenyi Enikő pályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő reggel óta a Vígszínház próbatermében tartózkodik, ezért csak sejteni lehet, hogy valaki a fülébe súgta már a színházát érintő legújabb információt: egyedüli pályázóként indul a Vígszínház igazgató posztjáért. 

"Eszenyi Enikő ma délután újra beadta igazgatói pályázatát a 2014. február 1-től 2015. június 30-ig szóló időszakra" - szólt a szűkszavú közlemény, amit a Vígszínház a közösségi oldalára posztolt ki csütörtökön délután. A másik pályázó, Balázs Péter péntek délelőtt az MTI-vel tudatta, hogy nem indul a Vígszínház igazgatói pályázatának második fordulóján.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán, http://vigszinhaz.hu

Szerettük volna megtudni Enikőtől, hogy örül-e a hírnek, de mivel jelenleg próbál, későbbre ígért választ a színház sajtósa. Azt nem árulta el, hogy az igazgatónőt valaki értesítette-e már a színházat érintő délelőtti fordulatról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.