Így vesztette el szüzességét Angelina Jolie

Brad Pitt szex szüzesség Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüzességünk elvesztésére jó esetben emlékezünk - Angelina Jolie sem tudta elfelejteni az első, igen extrémre sikeredett szexuális élményét.

Brad Pitt kedvese tizennégy évesen feküdt le akkori barátjával, és az aktus majdnem vérfürdőbe torkollott - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem álltam még készen érzelmileg. Nem volt jó, csak arra emlékszem, hogy annyira vert a szívem és olyan ideges voltam, hogy mozdulni is alig tudtam. Aztán mikor kicsit belelendültem és közelebb akartam magamhoz érezni a srácot, akkor felkaptam egy kést és megvágtam vele. Ő is megvágott engem, minden csupa vér volt, úgy szeretkeztünk. Utólag nagyon ijesztő" - mesélte Jolie, akiről köztudott, hogy hatalmas szexuális étvágya van, és fiatalabb korában igazi mindenevő volt a hálószobában és azon kívül. Brad Pitt oldalán azonban lenyugodott, legalábbis egyelőre...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.