kisbaba Natalie Portman terhes várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak a szűk családnak és a baráti körnek árulta el a szexi színésznő a nagy hírt, a nyár elején születendő gyermekéről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Natalie Portmant eljegyezték, és gyermeket várhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-natalie-portmant-eljegyeztek-es-gyermeket-var.htmlÚjabb félmeztelen fotók kerültek elő Sarka Katáról!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-ujabb-felmeztelen-fotok-kerultek-elo-sarka-katarol.htmlMichael Jackson gyermekei még mindig gyászolják apjukathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-michael-jackson-halalan-keptelenek-tultenni-magukat-a-gyerekei-prince-paris.htmlJó útra tért a botrányos múltú énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-britney-spears-horgaszni-vitte-fiait.htmlVV4: Szandika és Éva egymásnak ugrottakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-szandika-es-eva-egymasnak-ugrottak.htmlNem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vv4-becinek-tilos-beszelnie-botranyos-kinti-eleterol-a-villaban-.htmlA slágerlisták élére törnek a Nyári lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-rakonczai-viktor-dalt-irt-az-xfaktor-dontojet-megjart-nyari-lanyoknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.