Így lehetsz egy szempillantás alatt nőies és karcsú - Divatos övek őszre

fashion week karcsúság kabát ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, idén ősszel minden a karcsú derekakról szól, amelyet többek között az övek is hangsúlyoznak. Ez a kiegészítő a legegyszerűbb összeállításba is egy kis izgalmat csempész, ráadásul segítségével még nőiesebbé teheted az alakod. Ha nem tudnád, hogyan és milyen övet viselj idén ősszel, a Life.hu övkalauza segíteni fog.

Viseld a kabát fölött!

Első látásra talán meglepőnek tűnhet az ötlet, hogy a kabátok fölött övet viselj, de nem így gondolják ezt a trendeket diktáló tervezők. Viselheted szövetkabáton, ahogy a Lanvin kifutóján láttuk, de a sportosabb anyagból készült, hosszabb dzsekiken is láthattunk vastag, már-már fűzőszerű öveket. Ezek szelídített verziói a hétköznapokon is megállják a helyüket. Egy próbát mindenképpen megér!

www.style.com
www.style.com

Dior, DKNY, Lanvin

A kabát, dzseki vagy blézer fölött nemcsak a vastag, hangsúlyos övek mutatnak jól, hanem a keskenyebb, vékonyabb fajták is. Jó példa erre a Burberry vagy a Chanel kifutóján látott modellek. A kabátra feltett övek színe harmonizálhat magával a kabátéval, de a kiegészítőkkel is, mint a kesztyűd vagy a táskád. Mindkettő nagyon látványos megoldás.

www.style.com
www.style.com

Burbeyy Prorsum, Chanel

Egy öv mindenhez

Egyetlen, jól megválasztott övvel valamennyi ruhádat feldobhatod - legyen az a kabátod, a blézered vagy a blézer alatti ruhaneműk. Tökéletes példa erre a Burberry Prorsum kifutója. Egyszerűen elképesztő, mennyit hozzátesz ez a kis kiegészítő az egész összeállításhoz. Érdemes kísérletezni vele.

www.style.com
www.style.com

Burberry

Oversize darabok fölé

A "túlméretezett", úgynevezett oversize ruhadarabok még mindig nagyon divatosak. Sok nő imádja ezeket a kényelmes holmikat, de nagyon sokakat nagyítanak is. Egy terjedelmes poncsót, sálkabátot vagy kardigánt szupernőiessé és csinossá varázsolhatsz egyetlen övvel. Így egyszerre leszel nagyon csinos, ugyanakkor vagány, laza nő is.

www.style.com
www.style.com

Rag&Bone, Rodarte

Keskeny öveket a derékra!

A keskeny övek a reneszánszukat élik és ezzel némi retro hatást kölcsönöznek a gardróbodba. Ruha- vagy szoknyaderékra, de pulcsik fölött is nagyon jól mutatnak - a tervezők szerint.

www.style.com
www.style.com

Erdem, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs

Fémes derekak

Egy pillanat alatt alkalmivá alakíthatod a ruhád egyetlen, egyszerű fémövvel, legyen az arany, ezüst vagy bronz. Még azon sem kell gondolkoznod, hogy nadrágos, szoknyás vagy ruhás összeállítást viselj, hiszen a fémövek mindegyikhez passzolnak.

www.style.com
www.style.com

3.1 Phillip Lim, Giambattista Valli

Minden, ami arany

Arany nélkül idén biztosan nem élhetjük túl a szezont - állítják a tervezők, hiszen a kiegészítők többnyire aranyszínben pompáznak. A pompa amúgy is a hideg évszak hívószava, a barokkos túlburjánzás a ruhák mintáitól kezdve a különböző applikációkon át mindenhol tetten érhető. Miért lenne ez másképp az övekkel? Minél feltűnőbb valami, annál jobb. Ha pedig aranyszínű, csak nyert ügyed lehet.

www.style.com
www.style.com

Altuzarra, Anna Sui, Balmain

Nőies és nehézkes

Ha elsőre furának is tűnik, érdemes legalább egyszer megpróbálnod, hogy egy nőies ruhához hangsúlyos, de leginkább súlyos, robosztus övet választasz. A nőieset teljesebbé teszi, ha egy csipet maszkulin, férfias, brutális darab is az összeállításba kerül, mint egy hangsúlyos öv.

www.style.com
www.style.com

Carlos Miele, Dolce & Gabbana, Altuzarra

Válogass a legdivatosabb övek közül!


1. Pull & Bear - 3.595 forint, 2. Mango - 6.595 forint, 3. Zara - 5.995 forint
4. New Yorker - 1.490 forint, 5. H&M - 2.490 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.