Hamarosan rá sem ismerünk - Teljesen megváltozik Britney Spears

diéta műtét plasztikai beavatkozás átváltozás túlsúly Britney Spears énekesnő testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears állandóan küzd a testsúlyával, az utóbbi időben mégis sikerült kordában tartania a kilóit. Ennek köszönhetően az utóbbi időben alig kap kritikát az alakja miatt, ő ezt mégsem értékeli.

A legújabb pletykák szerint a 31 éves énekesnő elégedetlen az alakjával, ezért elhatározta, hogy kés alá fekszik, több mindent megműttet magán, és erre nem kevesebb pénzt szán, mint 150.000 dollárt. A hírt Britney egyik alkalmazottja szivárogtatta ki: "Britney nagyon boldogtalan lesz, mikor meglátja magát a magazinok oldalain. Azt mondja, hatalmas a tokája, és nagyon zavarják a hasán és a hátán lévő zsírpárnák."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az átváltozást Britney szigorú diétával és egy személyi edzővel kezdi, majd későb a plasztikai sebészek is "csatlakoznak": leszívják a zsírt a lábáról, a hasáról, a hátáról és a derekáról. És ez még nem minden! Eltávolíttatja a felesleges, ráncos bőrt a szemei körül, megemelteti a szemöldökét. A szája körüli nevetőráncait botox segítségével akarja eltüntetni, és feszesíteni szeretné a homlokát is. A műtéteket egy Las Vegas-i magánklinikán végzik, és állítólag nemsokára láthatjuk is az első eredményeket.

Reméljük, hogy Britney meggondolja magát, különben hamarosan úgy fog kinézni, mint az agyonoperált Melanie Griffith.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Mennyei bőrfeszesítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130103-hogyan-legyek-jo-no-borfeszesito-turmix.htmlÚj frizura- és hajszíntrendek 2013-rahttp://www.life.hu/szepulj/20121217-frizurak-es-hajszinek-2013ra.htmlSzépítő tippek másnapos arcbőrrehttp://www.life.hu/szepulj/20121221-frissulj-fel-a-szilveszteri-buli-utan-tippek-masnapos-arcborre.html7 tipp a gyönyörű hajérthttp://www.life.hu/szepulj/20121221-7-tipp-a-gyonyoru-hajert.htmlTönkreteszik bőrünket a kedvenc kozmetikumaink?http://www.life.hu/szepulj/20121217-kozmetikumok-borapolo-szerek-veszelyes-osszetevoi.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.