fashion week modell kifutó duci plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Évi, a népszerű hazai plus size modell részt vehetett az első British Plus Size Fashion Weekenden. Ennek kapcsán beszélgetett a Life.hu a korábban fotósként dolgozó lánnyal.

Forrás: Facebook/Eva Fontaine
Forrás: Facebook/Eva Fontaine

Évi és D. Tóth Kriszta

Plus size modellként Évi a legnagyobb hazai női magazinok divatanyagaiban is szerepelt, sőt meghívást kapott D. Tóth Krisztina talkshow-jába is. De más jellegű munkái is voltak, 2012-ben például ő volt Rideg Natali Es-tu un Ange márkájának a kampányarca. Az Es-tu un Ange kampánya során nemcsak buja és pikáns fotók, de egy szexi videó is született Évi főszereplésével.

A hazai sikerek után Évi Londonban folytatta karrierjét, ahol részt vehetett az idén először megrendezett British Plus Size Fashion Weekenden. Bár az esemény nem a hivatalos London Fashion Week része volt, ez mégsem vett vissza az esemény népszerűségéből és fényéből. Külföldön is számos sajtóorgánum tudósított erről a hétvégéről. "Ez volt a legeslegelső ilyen rendezvény, hihetetlen, hogy a részese lehettem. Az egész esemény egy zártkörű, sajtónak szóló nappal indult, ahol Basement Jaxx is zenélt. A következő nap a divatbemutatóé volt, de már déltől érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel és plus size ruha csereberével várták az érdeklődőket" - mesélte Évi.

Fotó: Pejkó Gergő (Facebook/Eva Fontaine), http://model-management.de
Fotó: Pejkó Gergő (Facebook/Eva Fontaine), http://model-management.de

London számos lehetőséget tartogat egy plus size modellnek, nem véletlen, hogy Évi a brit fővárost választotta lakhelyéül: "Itt a határ a csillagos ég! Bármelyik európai vagy amerikai városba kiközvetíthetik a plus modelleket is, csak szerencsésnek kell lenni." Bár most inkább modellkarrierjére koncentrál, Évi a fotózással sem szakított végleg, jövőbeli tervei között a fotós karrier is szerepel: "Hosszú távon mindenképp fotósként képzelem el magam, de egy Vogue divatanyagnak vagy címlapnak nagyon örülnék, akármelyik oldalon is kelljen állnom."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.