fashion week táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű megtalálni a megfelelő táskát, hiszen számtalan kritériumnak kell megfelelnie. Legyen divatos, ugyanakkor klasszikus is, férjen bele a neszesszer és a vizespalack is, és persze ne legyen túl drága. Meglestük, idén ősszel milyen táskákra voksoltak a világsztárok, és próbáltunk a hazai kínálatból néhány hasonlót fellelni. Ti melyiket választanátok?

Ma már nem "alapkövetelmény", hogy a táska és a cipő színe megegyezzen. Sőt, nagyon üdítő látvány, ha egy egyszerű szettet egy élénk színű táskával dobsz fel. Arra azért figyelj, hogy valamiben visszaköszönjön a táska színe az öltözékeden: választhatsz színben harmonizáló övet, bizsut, vagy akár körömlakkot is. Lássuk, milyen darabokra voksoltak a sztárok idén ősszel!

Az ősz színei

A narancs az ősz egyik alapszíne, de ha nem kedveled ezt az árnyalatot, választhatsz szintén nagyon trendi sárga vagy melegbarna darabot is. Az sem baj, ha az igen méretes táskára voksolsz, hiszen akárcsak Miranda Kerr, mi is imádjuk a nagy, praktikus darabokat.

Miranda Kerr fotó: Northfoto
Miranda Kerr fotó: Northfoto

1. Bershka 8.995 forint, 2. Stradivarius 6.595 forint, 3. Zara 27.995 forint

Még nem unjuk az állatmintát

Rosie Huntington-Whiteley modell imádja az állatmintás darabokat, hiszen egy egyszerű, letisztult szettet nagyon feldob egy ilyen táska. Arra azonban figyelj, hogy ha mintás ruhákat viselsz, nagyon óvatosan kell bánni egy szintén mintás táskával, és ügyelj arra is, hogy lehetőleg csak egy olyan darab legyen rajtad, ami állatmintás.

Rosie Huntington-Whiteley fotó: Northfoto
Rosie Huntington-Whiteley fotó: Northfoto

1. Zara 29.995 forint, 2. Mango 21.995 forint, 3. Bershka 8.995 forint

Az örök klasszikus

Victoria Beckham az elegáns laptáska helyett egy méretes darabot választott, és így is nagyon csinos és elegáns volt. Egy, az övéhez hasonló táskára minden nőnek szüksége van, hiszen egy farmerhoz és tűsarkúhoz is tökéletes, de alkalmakra is nagyszerű kiegészítő.

Victoria Beckham fotó: Northfoto
Victoria Beckham fotó: Northfoto

1. Bershka 8.995 forint, 2. Zara 19.995 forint, 3. H&M 8.990 forint

Szaladgálásra, buliba

Ha nincs kedved egész nap magaddal cipelni a méretes táskádat, vagy az esti buliba csak a pénztárcádat és a mobilodat akarod vinni, akkor válassz egy kisméretű oldaltáskát - így tett a trendkövető Kate Beckinsale is. Az élénk darabok feldobják a szettet, a nude szinte minden színhez tökéletesen passzol, a metálfényű kék válltáska pedig igazán dögös az esti partira.

Kate Beckinsale fotó: Northfoto
Kate Beckinsale fotó: Northfoto

1. Mango 8.995 forint. 2. Bershka 6.995 forint, 3. Zara 9.995 forint

A legszebb harisnyák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131003-divat-a-legszebb-harisnyak-oszre.htmlÍgy hordd a pasid farmerjét!http://www.life.hu/legytrendi/20130930-divat-farmer-es-trend-a-boyfriend-jeans-viselese.htmlDögös bőrben feszítenek a trendi világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130930-borruhat-hordanak-a-trendi-sztarok-blake-lively-szinesznonek-is-ez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.