Borostás hónalj, kivillanó fenék - Botrányos reklámfotók!

fashion week provokatív reklámfotó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borostás hónalj, kivillanó mellek és popsik- az American Apparel még mindig kitart a provokatív és sokszor szexista reklámfotói mellett.

www.americanapparel.net
www.americanapparel.net


A botrányos, ugyanakkor ötletes reklámkapányairól híres American Apparelt gyakran támadták, sőt volt, hogy képeit betiltották. Miután a népszerű divatmárka nemrég majdnem csődbe ment, a cég azt állította, stratégiát váltanak, és visszavesznek a provokatív kampányokból.

Az új hirdetések láttán azonban úgy tűnik, mégis meggondolták magukat. Az egyik képen például egy balerina látható teljesen retusálatlanul, borostás hónaljjal. A fotók többsége azonban már a szexuális jóízlés határát is súrolja.

Forrás: www.noratakacs.com
Forrás: www.noratakacs.com
Takács Nóra nemzetközi modell
és az
OzoneNetwork műsorvezetője az American Apparel kampányairól:

I like American Apparel. Van tőlük egy toppom amit ronggyá hordtam Párizsban, meg egy másik felsőm, amit soha életemben nem viseltem. 1-1, döntetlen. Az üzlettel tehát semmi bajom. Ez a sok szőr viszont megvisel a kampányukban. Korán sem annyira mint a felnőttnek maszkírozott kislányok a Vogue-ban, de azért ettől is kivert a víz. Pőre keblek láttán nem botránkozom meg, mert ezt a békát már lenyomta a torkunkon a divat. A szőrzet téma viszont kényes és kiaknázatlan terület, főleg ha altájékon villan. Nos, ebben a kampányban kibuggyan mindenhol: fent is, lent is. Értem, tudom, felfogom az üzenetüket: ne gyötörd magad annyit, nem kell mindig a legjobb formádat hoznod, mind hétköznapi emberek vagyunk és eredendően szőrösek. Allright. Itt egy újabb tipikus példa arra, hogy ügyesen megválasztott polgárpukkasztással mekkorát lehet szakítani. Azt mondják: arra fektettük a hangsúlyt, hogy minden nő úgy szép, ahogy van. Közben a háttérben arról van szó, hogy kellett valami ötlet, ami elég botrányos ahhoz, hogy beszéljenek róla, de közben fel is lehessen fűzni valami nemes eszmére, ha kérdeznék utólag, hogy mégis mi ez a szőr-nyűség a képeken. Találékony fiúk dolgoznak arrafelé, egy régi ötletet jól leporoltak, és új bugyiba bújtattak. Csakhogy ez nekem nem tetszik. Ne legyenek már szőrösek a modellek, direkt meg végképp ne. Egy modell képviselje azt, amire vágyunk: szépség, tisztaság, egészség és klassz cuccok. Talán szőrszálhasogató vagyok, vállalom, de nekem se pólót venni nem támadt kedvem Szőrös Évától, se a képek láttán bundát növeszteni télire.



Galéria: Az American Apparel reklámfotói

/1101/Botr_2011113121011





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Veszélyben vannak a híres énekesnő mellei! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110110-veszelyben-vannak-a-hires-enekesno-mellei-foto.htmlMegdöbbentő: Ártatlan kislányok szexi jelmezben - fotókhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110109-betegnek-neznek-ki-a-fiatal-gyermekmodellek.htmlSzevasztok szőkék! Kimentetek a divatból!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110109-a-szoke-haj-mar-nem-divat-2011ben.htmlMegöregedett az egykori szívtipró színész!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110111-georg-clooney-csunyan-oregszik.htmlHavonta két csecsemő hal meg azért, mert elhagyják a szüleihttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110111-havonta-ket-csecsemo-hal-meg-azert-mert-elhagyjak-a-szulei.htmlLady Gaga brutális napszemüveget tervezett! - videóvalhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110111-lady-gaga-brutalis-napszemuveget-tervezett-videoval.htmlVV4: Fülledt ritmusok, Alekosz szexi táncahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110110-alekosz-nem-csak-egy-gorog-isten-de-tancban-is-legyozhetetlen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.