Álomszép menyasszonyi ruha a gömbölyű idomokra - Elképesztően néz ki benne a híresség

esküvő menyasszonyi ruha kim kardashian menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leginkább nőies idomairól ismert fekete hajú híresség, Kim Kardashian nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, amelyen gyönyörű menyasszonyi ruhában látható. A hírességet talán sosem láttuk még ennyire csodásnak. A kérdés: mire föl a menyasszonyi ruha?

A valóságshow-sztár a minap posztolt egy fotót a közösségi oldalára, amelyen egy gyönyörű, hófehér menyasszonyi ruhában pózol. A hátat szabadon hagyó csipkeruha eszméletlenül jól áll a 31 éves, fekete hajú szépségnek. Ugyan Kim és barátja, Kanye West állítólag már tervezik az esküvőt, a gömbölyű idomokkal büszkélkedő sztárnak először hivatalosan is el kell válnia kosárlabdajátékos férjétől, Kris Humphriestől, akivel egészen pontosan 72 napig voltak férj és feleség. A bennfentesek szerint Kim nagyon szeretne már családot alapítani, és mielőbb teherbe esni, de a képek alapján úgy tűnik, azért az álomesküvőről sem mondana le. Szerintünk ez a ruha tökéletes lenne a számára.

twitter.com/KimKardashian
twitter.com/KimKardashian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.