A szívdöglesztő mosoly még mindig a régi - Így néz ki ma a Micsoda nő! sztárja

szívtipró Richard Gere Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli hatvanharmadik születésnapját Richard Gere Golden Globe-díjas színész.

Richard már korán kitűnt társai közül kiváló zenei képességével. Érdekesség, hogy egyik legismertebb filmjében, a Micsoda nő!-ben ő írta a zongoraszólót. Richard e mellett remek tornász is volt, ő azonban a színészkedést választotta. 1973-ban megkapta a Grease színpadi főszerepét, és ekkor szeretett bele a játákba. A világsztár már húsz éve buddhista, és szívén viseli a tibetiek sorsát is. A sármos világsztárról nem egyszer felröppent már, hogy homoszexuális, de akár igazak a pletykák, akár nem, Richard akkor is Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója marad.

AFP
AFP

A színész az Amerikai dzsigolóban talpig Armaniban hódított, Az első lovag című filmben pedig imádtuk huncut, szívdöglesztő mosolyát. Íme a kedvenceink tőle:

Hamvas szépségből plasztikázott vénlány lett Cameron Diazhttp://www.life.hu/life/galeria/20120827-fotokon-akkor-es-most-cameron-diaz-szineszno.htmlLecsúszott, drogos harmincas lett a cuki gyereksztárbólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120824-fotokon-akkor-es-most-macaulay-culkin-gyereksztar.htmlClaudia Schifferrel elbánt az idő - Így néz ma ki a báját vesztett szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120824-fotokon-akkor-es-most-claudia-schiffer-szupermodell.htmlNicole Kidman 45 évesen is igazán szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20120823-nicole-kidman-szineszno-45-evesen-is-igazan-szexi-a-v.htmlMegismernéd? Így nézett ki 20 évvel ezelőtt Magyarország egyik kedvenc műsorvezetőjehttp://www.life.hu/life/galeria/20120824-fotokon-akkor-es-most-gundel-takacs-gabor-musorvezeto-riporter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.