Így festett plasztikai műtétei előtt Elvis neje

Dallas színésznő Fotókon akkor és most Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rock 'n' roll királyának exfelesége, Priscilla Presley a napokban ünnepli 68. születésnapját.

Elvis Presley exnejének a vérében több nemzet vére csordogál, hiszen többek között norvég, ír, skót és angol gyökerekkel rendelkezik. Különleges szépségén nem hiába akadt meg a Király szeme, aki nyolc év udvarlás után vette el a mára agyonplasztikázott arcáról híres nőt.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Bár öt évre rá elváltak, a házasság jót tett Priscilla hírnevének, aki kislánykora óta színésznőnek készült. Néhány kisebb filmbeli alakítása után 1983-ban kapta meg Jenna Wade szerepét a nagysikerű Dallas című sorozatban. Összesen öt éven át játszotta Bobby első igaz szerelmét. Bár Priscilla híres férje után nem házasodott újra, azonban több hosszabb kapcsolata is volt. Legutóbb például egy londoni étteremben kapták lencsevégre egy nála 27 évvel fiatalabb tévés műsorvezetővel, akivel forró csókkal búcsúztak el egymástól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Így nézett ki évtizedekkel ezelőtt Cherhttp://www.life.hu/life/galeria/20130516-fotokon-akkor-es-most-cher.htmlKislánykora óta sztárnak készült a Vad angyalhttp://www.life.hu/life/galeria/20130516-fotokon-akkor-es-most-natalia-oreiro-a-vad-angyal-szinesznoje.htmlEgyszerű emberként él a milliárdoshttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-mark-zuckerberg-a-facebook-megalapitoja.htmlLányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.htmlMilliomosokra bukik Linda Evangelistahttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-linda-evangelista-szupermodell.htmlMegjósolták Gyurta Dani sikeréthttp://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-gyurta-daniel-magyar-olimpiai-bajnok.htmlKissé megőszült a sármos George Clooneyhttp://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.