27 évvel fiatalabb fiúval kavar Elvis volt neje

csók étterem Vacsora Elvis Presley tagadás Toby Anstis barátok Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tagadják a pletykákat, miszerint van köztük valami, látszólag azonban nagyon is közel áll egymáshoz Priscilla Presley és Toby Anstis. Elvis Presley volt felesége 27 évvel idősebb, mint a tévés műsorvezető.

A pár egy londoni étteremben költött el egy romantikus vacsorát, távozásukról pedig igen sok képet készítettek a szemfüles fotósok. A képeken jól látható, hogy Priscilla és Toby egy barátinak aligha nevezhető csókkal vált el egymástól. Az árulkodó fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elvis volt neje és a nála 27 évvel fiatalabb barátja egy tévéfelvételen találkoztak először, a férfi ugyanis egy gyermekműsor vezetője volt. Priscilla jelenleg a Hófehérke és a hét törpe színházi változatában játssza a gonosz boszorkát, előadását Toby többször is látta már. Anstist elmondása szerint nem is zavarná a nagy korkülönbség, hiszen mindig is idősebb barátnői voltak. A pár egyelőre tagad, azt állítják, hogy csak jól kijönnek egymással.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.