intimtorna szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kriston Intim Torna kifejlesztéséhez - saját bevallása szerint - a sors segítette. 

Egerben végeztem a Tanárképző Főiskolán testnevelés-biológia szakon, mellette a TF-en atlétikaedzői, majd később tanári végzettséget szereztem. Egyik intézményben sem tanították a medencealapi izmok fontosságát, tréningjét. Amikor 1986-ban tanítani kezdtem Kazincbarcikán, akkor fogalmazódott meg bennem a KRISTON INTIM TORNA ötlete, amit ma ezen a néven tanítok. A tananyag velem együtt változott, és változik jelenleg is. Szeretem, amikor a tanítványaim beszámolnak a pozitív változásokról, és feltöltődve mennek haza.

1996 óta tanítok a Szent Rókus kórházban, és vezetem a nőgyógyászat-urológia rehabilitációt (az egészségügy átszervezése miatt jelenleg szünetel). Másodszor választottak be a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekció vezetőségébe. Az orvosok részéről elismerést tapasztalok, mert a vizsgálatok alkalmával derül ki igazán, hogy milyen különbség van az edzett és a nem edzett gátizom között.

Szeretem a munkámat, de a legnagyobb örömöm mégis az, hogy megélhettem az anyaságot és mindkét lányom születését. A KIT módszert egyre több helyen tanítják a világon (Szlovákia, Románia, Ausztria, Ecuador, Kanada, Csehország, Anglia, Kanada, Egyesült Államok).

Weboldalam: www.intimtorna.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.