Hatalmas mélység fölé tartotta gyermekét a brit édesapa, felháborodtak a kommentelők

Forrás: Shutterstock -
komment életveszély szikla Hét nővér szikla kirándulás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesnek tartják a kommentelők annak az édesapának a tettét, aki húsvét hétvégéjén kisfiával az angliai Hét Nővér sziklafalhoz kirándult. Az apa ugyanis a mélység közelében tartotta kezében a kisfiút. 

Rengetegen keresik fel húsvét hétvégéjén Angliában a Hét Nővér sziklafalat, amely elképesztő mélységével és meredekségével ejti ámulatba a kirándulókat. A BBC cikke szerint most egy édesapa tette megdöbbentette a látogatókat és a kommentelőket egyaránt.

Az édesapa ugyanis a szédítő mélység közvetlen közelében tartotta kezében a fiát. Sokak szerint ezzel életveszélybe sodorta, de olyanok is akadnak, akik szerint biztos kézzel tartotta.

Imádják a turisták a Hét Nővér sziklafalat Forrás: Shutterstock

Mindenesetre a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy senki ne merészkedjen a szikla szélére, ugyanis 2017-ben 50 tonna szikla zuhant a mélybe. Egy dél-koreai turista pedig egy látványos fotót szeretett volna a sziklafal szélén készíteni, ám amikor a levegőbe ugrott és visszazuhant a földre, nem tudta megtartani az egyensúlyát és lezuhant.

A turisták hiányolják a figyelmeztető táblákat, ezért a jövőben még fokozottabban figyelnek majd a biztonságra a helyen.

Az apáról és a fiáról készült képeket ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.