Josh Brolin Magyarország városnézés Budapest Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Jason Momoa, hanem Josh Brolin is Budapesten tartózkodik a családjával. A színész igencsak szép sorokat írt a közösségi oldalán a magyar fővárosról.

Női szívek ezrei dobbantak meg, amikor Jason Momoa Budapestről posztolt. Most kiderült, hogy nemcsak ő, hanem Josh Brolin is a magyar fővárosban tartózkodik a családjával.

A színész igencsak bőbeszédűen nyilatkozott a közösségi oldalán a budapesti élményeiről. Mint írta: a vasárnapi borongós időben elindult a belvárosba, hogy reggelit vigyen a feleségének. Vásárolt egy esernyőt egy közeli patikában, majd sétált egy kicsit az esőben. Lenyűgözték a 100 évesnél is idősebb épületek, amelyek közé beékelődtek a 70-es évek modernebb építményei.

"Némely régi épületből hiányoztak darabok, úgy képzeltem, hogy ezt akár bombák is okozhatták a háborúban. És mint később megtudtam, ez nem csak az én képzeletemben létezett. Ezek valóban a II. világháború és az 1956-os forradalom nyomai" – írta az Instagram-oldalán a világsztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And on Sunday I’m walking in the rain, the cold, to get breakfast for my wife. It’s raining too hard so there’s no use in pulling all of us out into it. I end up at a Hungarian joint about a mile away. It’s small and in a no-tourist ridden area. I had bought an umbrella at a pharmacy nearby and it still allows small patters to hit the front of my thin coat with a slight wind. But there’s an ambiance out here that I like so I order fast, ask how long, then walk through the labyrinth of ole Budapest, a mix of hundred year old architecture whispering a sadness from their soot covered stone and latter almost modern seventies style that almost look like an attempt as opposed to an era. Some of the old have chunks taken out of them, bites taken from bombs I imagine, the teeth marks of war. And I find out later that’s indeed what it was, not just my flexing romance. WW2 and The Freedom Fighters of the 1956 Hungarian Revolution. I have a small angel waiting for me a half mile away, and I billow with a new love for what I have. Can you imagine me, instead of with breakfast, running back to them with some desperate weight of fear and survival? I expand and contract on my walk back imagining the worst and realizing the best arriving to an innocent smile from tummy time the floor, and arched cobra happy to see her Papa. My wife comes around from another room, takes the bag of omelets, in Jonas’s basketball PJ bottoms and pecks me on the lips, and with a sad whisper of her own says thank you, you. — Photo by @kathrynbrolin

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

Előzetes online regisztrációhoz kötik a belépőjegy-vásárlást a Plitvicei-tavakhozhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190508-elozetes-online-regisztraciohoz-kotik-a-belepojegyvasarlast-a-plitviceitavakhoz.htmlSzámos turista, köztük egy magyar család maradt belépő nélkül az elmúlt hetekben a Plitvicei-tavaknál, mert nem tudták, hogy legalább két nappal érkezésük előtt online regisztrálniuk kell a jegyvásárláshoz - adta hírül hétfőn a 24sata című horvát napilap.UtazásOrigoHatvan év után került a helyére a Stonehenge egy eltűnt darabjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190508-hatvan-ev-utan-kerult-a-helyere-a-stonehenge-egy-eltunt-darabja.htmlTöbb mint 60 év után került a helyére a Stonehenge egy darabja, melyet 1958-ban régészek emeltek ki az egyik gigászi kőoszlopból.Utazás--Szakértő nyilatkozott a moszkvai repülőgépbalesetről: "Elkerülhető lett volna"http://www.life.hu/lifeutazas/20190507-szakerto-beszelt-a-moszkvai-repulogepbalesetrol-elkerulheto-lett-volna.htmlSzakértő arra figyelmezteti az utasokat a moszkvai repülőgéptragédia kapcsán, hogy jobban figyeljenek oda a biztonsági bemutatókra. Utazás--Bikiniben is megmutatta magát a szexi pilótanő, Emiliehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190506-bikiniben-is-megmutatta-magat-a-szexi-pilotano-emilie.htmlEmilie Christine pilótanő nemcsak a karrierjében sikeres, az Instagramon is több mint 50 ezren követik. UtazásOrigoVulkánba zuhant embert mentettek ki a mentőcsapatok Hawaiinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190505-vulkanba-zuhant-embert-mentettek-ki-a-mentocsapatok-hawaiion.htmlHawaiin vulkánba zuhant egy turista, de szerencsésen megúszta a balesetet. UtazásOrigoMeztelenül pózol a Maldív-szigeteken Hargitai Bea – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190504-meztelenul-pozol-a-maldivszigeteken-hargitai-bea-foto.htmlHargitai Bea éppen a Maldív-szigeteken nyaral férjével, David Stogellel édeskettesben. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.