forgatás Budapest Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett hazánkba Jason Momoa, akinek már egy kis budapesti városnézésre is jutott ideje.

A magyar rajongók legnagyobb örömére immár Budapestről posztolt a közösségi oldalára Jason Momoa. Mint ismeretes, a Trónok harca sztárja a következő időszakban nálunk forgatja a Dűne című filmet.

Az Instagramra feltöltött felvételeken látszik, hogy először a bazilika környékét fedezte fel, majd a Parlament épületéhez is ellátogatott, végül a napot egy bárban fejezte be.

Jason Momoa a bazilikánál járt Forrás: Instagram/Jason Momoa

És megnézte a Parlamentet is Forrás: Instagram/Jason Momoa
Mihalik Enikő összeköltözött szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel http://www.life.hu/sztarok/20190508-mihalik-eniko-osszekoltozott-szerelmevel-vladimir-restoin-roitfelddel.htmlMihalik Enikő nem gyakran beszél magánéletéről, de most megtudhattunk tőle egy-két titkot. TV + Sztárok--Katalin és Vilmos nyilatkoztak Harry herceg és Meghan Markle gyerekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-katalin-es-vilmos-nyilatkoztak-harry-herceg-es-meghan-markle-gyerekerol.htmlKatalint és Vilmost egy jótékonysági rendezvényen kapták el a riporterek, és kifaggatták őket Meghan és Harry gyerekéről. TV + SztárokOrigoHarry herceg elárulta, mikor mutatják meg a babáthttp://www.life.hu/sztarok/20190508-harry-herceg-elarulta-mikor-mutatjak-meg-a-babat.htmlHarry herceg és Meghan Markle első gyermeke hétfőn született meg. Születése után rendhagyó módon nem mutatták meg a babát a nyilvánosságnak.TV + Sztárok--Rendőrökkel és lakatossal akarta kilakoltatni az unokáját Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-rendorokkel-es-lakatossal-akarta-kilakoltatni-unokajat-pecsi-ildiko.htmlHat év után véget ért Pécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla kálváriája – írja a Blikk. Kedd délelőtt megkezdték a színésznő unokájának, Csabinak a kilakoltatását, ám a fiú nem volt már a lakásban. TV + Sztárok--David Beckham zokniján és papucsán nevet az internet – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-david-beckham-zoknijan-es-papucsan-nevet-az-internet.htmlVicces fotó készült David Beckhamről, ami fel is került az internetre. TV + SztárokOrigoVastag Csaba 12 éves lehetett, amikor elvesztette a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-vastag-csaba-12-eves-lehetett-amikor-elvesztette-a-szuzesseget.htmlKasza Tibi lebuktatta Vastag Csabát: kiderült, az énekes mikor vesztette el a szüzességét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.