Hacser Józsa halál színésznő elzárkózás Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint az Aase- és Jászai Mari-díjas színésznő holttestét kedden találták meg Balaton-parti házában.

A Szomszédok korábbi sztárja az utóbbi években teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. Egykori kollégái sem igen hallottak már felőle azóta, hogy visszavonult a soproni Petőfi Színházból. Filmen utoljára az Üvegtigris második részében vállalt egy rövid szerepet. Visszavonulása óta Siófokon élt, de már a házát is ritkán hagyta el.

Hacser Józsa és Tahi Tóth László a Miből élnek itt az emberek című kabaré próbáján a Karinthy Színházban, 1989-ben Forrás: MTI/Pintér Márta

Hacser Józsa 1956 és 1993 között a Jókai Színház, majd a Thália Színház, illetve az Arizona Színház, 1994-től a soproni Petőfi Színház tagja volt. Groteszk, humoros alakok, valamint drámai szerepek megformálásával tűnt ki, például a Szomszédok állandóan ittas, de szerethető figurájaként láthatták a nézők – írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.