applikáció Messenger Facebook iOS mobil android chat törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héten belül lép életbe a változás. A Facebook szerint így gyorsabb lesz az app. A felhasználókat átterelik a Messengerre.

A napokban jelenet meg a hír, hogy a Facebook kötelezővé teszi a Messenger használatát, azt remélve, hogy így gyorsabban fut majd az app – számol be a hir24.hu. Ez azt jelenti, hogy a Facebook appban elérhető chates felületet hamarosan nem látjuk többé a mobilunkon, a chateléshez a külön telepíthető Messengert kell használnunk. Aki eddig nem telepítette az appot, annak a Facebook szinte minden egyes belépéskor felajánlotta, hogy töltse le a Messengert.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A változás minden platformra kihat, így az androidosok és az iOs-t használók is kezdhetnek ismerkedni a Facebook kiegészítő chates appja által nyújtotta szolgáltatásokkal. A Windows Phone mobilt és tableteket használók egyelőre megússzák a kötelező Messengert, de azok az androidosok is, akiknek régebbi az okostelefonjuk.

A Facebook tájékoztatása alapján a változtatások két héten belül mindenkihez elérnek, ezzel kapcsolatban pedig minden felhasználót értesítenek.

A portál szerint a Messenger egyik legnagyobb előnye, hogy csevegés közben már telefonról is küldhetünk fényképet, valamint, hogy többféle alapértelmezett és letölthető hangulatjellel színesíthetjük mondanivalónkat. Kezdeményezhetünk csoportos csevegéseket és megosztható az is, hogy éppen hol tartózkodunk. Láthatjuk, hogy mikor olvasták el az üzenetünket és tárolja az összes csevegést, így azok nem veszhetnek el. Mivel ez egy önálló alkalmazás, többször kaphatunk rá frissítéseket, nemcsak akkor, ha változtatnak a Facebookon.

Új őrület a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20140324-uj-orulet-a-facebookon-a-celluxselfie.htmlRagasztószalaggal körbetekert, eltorzult arcok... Egyre furcsább fotók kerülnek fel az utóbbi időben az internetre: hódít a cellux-selfie. NewsOrigoMeztelenkedős Facebook-vírus terjedhttp://www.life.hu/news/20140317-naked-video-link-terjed-a-facebookon-ne-nyissatok-meg-mert-virus.htmlA meztelen videós linkeket semmiképp ne nyissátok meg, mert egy agresszív vírus!News--A magyar Facebook legnagyobb kamuhíreihttp://www.life.hu/news/20140205-a-facebook-kozossegi-oldal-legnagyobb-hoaxai-aminek-mindenki-bedolt.htmlA közösségi oldallal kapcsolatban fennállása óta rengeteg álhír jelent meg - Magyarországon is -, felhasználók sokaságát átverve ezzel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.