Ki nyeri a Franciaország-Nigéria meccset? Mázli meglepő jóslata

Forrás: Life.hu -
meccs nyolcaddöntő jóslás focivébé Franciaország vébé 2014 Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mázli eddig 100 százalékosan tippelte meg a nyolcaddöntős meccsek eredményeit. Pont ezért kaptunk kisebb sokkot a mai jóslatán.
Forrás: Life.hu

Mázli, a négyéves magyar vizsla eddig pontosan és rendkívül magabiztosan tippelte meg a Brazília-Chile meccset. Ugyanilyen vehemenciával vetette bele magát a Hollandia-Mexikó meccs jóslásába. A harmadik rangadó esetében már nem bírta ülve az izgalmakat: fekvő pozícióból vetődött rá a virslire. Na, de ki lesz a befutó?

És most a jóslás:

Mázli gazdái is csak csodálkoztak

"Mit is mondhatnánk? Annyi meglepi történt már ezen a vébén és dőlt meg a papírforma, hogy csak na! A franciákat tartja esélyesnek mindenki, de kettőből kettő tipp eddig bejött Mázlinak, szóval: hajrá, Nigéria! :-)"

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.
Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébénhttp://www.life.hu/intim/20140629-neymar-cristiano-ronaldo-gerard-pique-sergio-ramos-claudio-marchisio-a-legszexibbek.htmlA Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.IntimOrigoPasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.Intim--Szépülj sörrel a foci-vb alatt!http://www.life.hu/trend/20140618-szepsegapolas-sorrel-a-futball-vilagbajnoksag-foci-vb-alatt-ime-nehany-modszer.htmlJúlius közepéig sörben egészen biztosan nem lesz hiány az üzletekben, ha pedig a párod is nagy focirajongó, akkor biztosan táraz be a meccsnézésekhez. Amíg ő szurkol, te szépülhetsz is - a sörnek ugyanis számtalan jótékony hatása van.Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.