Akarsz gyakornok lenni Christian Grey cégénél? Akkor figyelj!

Christian Grey előzetes Dakota Johnson gyakornok A szürke ötven árnyalata Rita Ora Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata főhősének, Mr. Greynek cége gyakornoki programot hirdetett. Ha jól dolgozol, még ajándékot is kaphatsz. Íme, a részletek.

Bárki elmehet gyakornoknak Mr. Grey vállalatához, a Grey Enterprises Holdinghoz. A gyakornoki programot az erotikus bestsellerből készített film gyártója találta ki. A cég persze fiktív, annak valós honlapján azonban lehet regisztrálni. (Angoltudás nem árt!) Ezután Mr. Grey - akit a készülő filmben Jamie Dornan alakít - megmondja, milyen feladatokat kell teljesítened – írja a UIP hírek. (Megtippelni sem merjük, miket követelhet...)

Christian Grey alias Jamie Dornan Forrás: Facebook/MovieFiftyShadesOf Grey

Aki jól végzi munkáját, ajándékot kaphat - fizetést nyilván nem, hiszen gyakornoki pozícióról van szó -, és izgalmas kulisszatitkokat tudhat meg a filmről.

Jamie mellett olyan sztárok tűnnek még fel a produkcióban, mint Dakota Johnson, Rita Ora, Marcia Gay Hayden és Jennifer Ehle.

A szürke ötven árnyalata hazai bemutatója 2015. február 12-én lesz. Előzetese néhány hete debütált, itt, a Life.hu-n is megmutattuk. Ha véletlenül lemaradtál róla, kattints IDE! Addig is, tortaformákban láthatod viszont az erotikus mű jeleneteit ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.