Már most falhatod A szürke ötven árnyalatát

torta Szürke 50 Christian Grey regény A szürke ötven árnyalata erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.

Ana és Christian szexi jelenetei most már tortákon is láthatóak és megrendelhetőek. Gyerekzsúrra nem biztos, hogy ezt választják a lelkes szülők, de legény- és leánybúcsúra kiváló ajándék lehet az erotikus idézetekkel és félpucér figurákkal ellátott torták.

A lányokat példul ezzel a remekművel azonnal le lehet venni a lábukról...

Forrás: Facebook/Richard's Cakes

...de a korbácsos Christian is a csajok megtestesült álma lehet...

Még több az erotikus regény ihlette tortát itt nézegethetsz, sőt, ha ügyes vagy, otthon el is bíbelődhetsz velük.

Jövőre a mozikban A szürke 50 árnyalata

A szürke 50 árnyalata 2015-ben látható majd a filmvásznon. A trailert már be is mutatták, ám az túl erotikusnak bizonyult az NBC reggeli műsora nézőinek, így megvágták azt. De az interneten, így a Life.hu-n is az eredetit megnézheted.

Egy kis biológia: önálló életet él az argonauta péniszehttp://www.life.hu/news/20140731-az-argonauta-polipszeru-allatnak-levalik-a-penisze-kozosules-elott.htmlAz argonauta szexuális életéről olvasva leesett az állunk. Mert... először is: mi is az az argonauta? És? Miiii? Ezt hogy csinálja? Elolvastuk.NewsOrigoElárverezik a Casablanca legendás zongorájáthttp://www.life.hu/news/20140728-elarverezik-a-kertesz-mihaly-rendezte-casablanca-zongorajat.htmlUgye, emlékeztek a Casablanca egyik leghíresebb jelenetére, amelyben a Humphrey Bogart alakította főhős, Rick bárjában játszották el az As Time Goes By című dalt? A filmben szereplő zongora most gazdát keres. A hangszerre - és a klasszikus film több relikviájára - november 24-én a Bonhams aukciósház és a Turner Classic Movies árverésén lehet licitálni. NewsAFPArcátültetés után címlapmodell lett szétlőtt arcú férfithttp://www.life.hu/news/20140729-richard-lee-norris-arcatultetesen-esett-at-ket-eve-most-a-gq-magazin-cimlapjara-kerul.htmlA GQ magazin augusztusi címlapjára kerül a két évvel ezelőtt arctranszplantáción átesett Richard Lee Norris. A férfi 22 éves volt, amikor egy, az édesanyjával való részeg veszekedést követően véletlenül arconlőtte magát és súlyos sérüléseket szenvedett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.