Hatalmas szenzáció a Fővárosi Állatkertben! Koalák jönnek Budapestre

Forrás: AFP/TORSTEN BLACKWOOD -
vidra szenzáció Persányi Miklós Fővárosi Állat- és Növénykert koala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még idén koalákkal bővül a Fővárosi Állatkert állománya – jelentették be szerdán a nagy hírt. Bemutattak három óriásvidrát is, akik már most az intézmény lakói.

Bemutatták szerdán Corát, Cumanát és Alondrát, a három óriásvidrát, akik nemrég érkeztek meg a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a Pálmaház mögötti, számukra kialakított új bemutatóhelyre – írja az MTI. „Az állatkert már évek óta tervezte ennek az érdekes és ritka állatfajnak a bemutatását, a fejlesztések azonban csak most jutottak el odáig, hogy férőhelyeiket ki tudják alakítani" - mondta Persányi Miklós, az állatkert igazgatója, aki azt is elárulta, hogy nem az óriásvidrák érkezése az év legnagyobb szenzációja, mert még idén koalákkal bővül a fővárosi intézmény állománya. Juhé! Már alig várjuk ezeket a cukiságokat!

Forrás: AFP/TORSTEN BLACKWOOD

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.