ittas vezetés közlemény olimpiai bajnok közlekedési kihágás úszó gyorshajtás Michael Phelps bocsánatkérés aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18-szoros olimpiai bajnok úszó egy közleményben kért bocsánatot a kihágásért.

Letartóztatták Michael Phelpset. A 29 éves olimpiai bajnokot Baltimore-ban fülelték le a rendőrök, amikor helyi idő szerint kedd reggel 84 mérföld per órával (135 km/órával) hajtott ott, ahol csak 45-tel mehetett volna.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Napi 12 000 kalóriát eszik Michael Phelps

A mindössze 29 éves amerikai úszóbajnok lenyűgöző eredményei az egész világot izgatták: vajon mi lehet a titka? A 18 olimpiai arannyal büszkélkedő sportoló nem mindennapi étrendjéről ITT írtunk.
Újabb úszókról szóló botránykönyv készülhttp://www.life.hu/bulvar/20140610-szepesi-niki-volt-uszono-botranykonyve-utan-most-szeles-sandor-gyura-dani-edzoje-jelentkezik.htmlA tavalyi évben Szepesi Niki, volt úszónő Én, a szexmániás könyve kavart nagy port az úszótársadalomban, idén pedig Gyurta Dani mestere, Széles Sándor jelentkezik botránykönyvvel.TV + Bulvár--Jóképű sportolóval jár a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/intim/20140929-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-jansik-szilard-a-ferencvarosi-polocsapat-tagjaval.htmlJansik Szilárd, a ferencvárosi pólócsapat tagja négy éve rabolta el Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztesének szívét.Intim--Sportolj a mindennapos jó közérzetért – Íme, egy kis útmutató, hogyan csináld!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140922-a-jo-kozerzet-es-a-sport-kapcsolata-kropko-peter-triatlonista-jo-tanacsai-a-mindennapokra.htmlA '70-es évek elején kezdett terjedni a felismerés, hogy a sportos életmód segíthet karbantartani testünket, lelkünket még akkor is, ha telik az idő felettünk. Erre egész iparágak épültek, érdemes azonban vigyázni, kihez fordulsz segítségért. A tapasztaltnak kikiáltott „szakemberek" tévútra vihetnek, ami nemcsak fizikai, hanem lelki sérüléssel járhat. A Life.hu sztárszerzője, Kropkó Péter triatlonista ad most néhány jó tanácsot, amelyek segítenek, hogy hamarabb ismerd meg önmagad és jó közérzeted legyen minden nap.Legyen jó napod!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.