Megújul a Facebook! Ezentúl mindent megtalálunk majd!

Forrás: Thinkstock -
keresés profil Facebook közösségi oldal megújulás bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy titkos ügynök, úgy nyomozhatunk majd a közösségi oldalon, legyen az barát, ellenség vagy csak egy bejegyzés.

Évek óta vártunk már rá, most végre rászánta magát a Facebook fejlesztőcsoportja a munkára. Nekik köszönhetően ezentúl nem csak az emberek profilját, hanem az általuk közzétett bejegyzéseket is megtalálhatjuk a Facebook keresőjével – írja a hvg.hu.

Forrás: Thinkstock

A rengeteg facebookozó rengeteg közzétett tartalmat is jelent, amelyben jelenleg nagyon nehézkesen lehet keresni. Ez vált egy kicsit könnyebbé, a Facebook ugyanis frissíti keresőjét, amely hamarosan nem csak oldalak, csoportok vagy emberek nevére keres, hanem a közzétett tartalmakban is. Például, ha beírod a keresőmezőbe a név + esküvő kifejezéseket, akkor az illető "esküvő" kifejezést tartalmazó bejegyzéseit mutatja a portál.

Facebook-újdonság: köszönd meg ismerőseid barátságát videoüzenettel!http://www.life.hu/news/20141113-facebook-ujdonsag-koszond-meg-ismeroseid-baratsagat-videouzenettel.htmlÚjabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi portál: készíts videót a barátaidnak!News--Könnyebben megszabadulhatsz uncsi Facebook ismerőseidtőlhttp://www.life.hu/news/20141111-uj-funkcioval-bovul-a-facebook.htmlMark Zuckerberg ismét újításra készül a Facebookon: ezentúl egyszerűbben elrejthetőek lesznek az idegesítő ismerőseink.News--Nagyot újított a Facebook – ellepik a falat a nyuszik és a mosolygó fejekhttp://www.life.hu/news/20141015-a-facebook-ujitasa-hogy-ezentul-kommentben-is-lehet-matricakat-kuldeni-nemcsak-uzenetben.htmlEddig csak üzenetekben lehetett vicces matricákat küldeni, most már kommentbe is pakolhatsz ilyeneket, hogy így dobd fel a beszélgetést.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.