Cuki állatok, akik tönkretették a karácsonyt – mégsem lehet rájuk haragudni

http://imgur.com/user/pandaeyed -
karácsony kutya fotósorozat harag dísz ünnep cica háziállat karácsonyfa macska gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felborult karácsonyfa, összerágott ajándékot, szétcincált csomagolópapírok – minden kisállatot tartó gazdi ünnepi rémálmai következnek képekben.

Ismerős veszélyfaktor minden kisállatos gazdinak, amikor a felállított és -díszített karácsonyfa közelébe kerülő ennivaló négylábúk seperc alatt elbánnak az égősorokkal és üveggömbökkel felaggatott fenyőfával.

http://imgur.com/user/pandaeyed

Nem is beszélve a fa alá készített, szépen becsomagolt ajándékokról, amelyekben nem egy cica és kutya lelt játszótársra az évek folyamán, vagy a gyönyörű díszekkel játszadozó macskával, aki bármilyen magasságba képes felmászni, hogy megkaparintsa a kiszemelt darabot.

Hogy a sokszor hatalmas károkat okozó négylábúakra mégis miért nem tudunk haragudni, arról beszéljenek az ITT megtalálható képek.

Emlékszel még a cicára, aki kivégezte a karácsonyfát? A cseppet sem ideges gazdi felvételét ide kattintva nézheted meg.

De vannak ám kivételek is! Nemrég bemutattuk azokat a magyar kutyákat, akik közösen díszítettek fel a fenyőfát és a lakást is.

Szakálldíszítés karácsonyi módra – Újabb őrült fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20141216-szakalldiszites-karacsonyi-modra-ujabb-orult-fotosorozat.htmlAz üveggömbö csak egy a szakállba pakolható karácsonyi díszek közül. Egy fotográfus megmutatja, hogyan lehet ünnepi ruhába öltöztetni a férfiak arcszőrzetét – és még a jó ügyet is támogatja.TrendOrigoSzereted a pizzát? Húzd a fejedre! – Őrült kajasapkák vicces kedvű fázóknakhttp://www.life.hu/trend/20141216-kajasapka-a-legujabb-teli-orulet-etel-alaku-sapkakat-kot-egy-ausztral-muvesz.htmlPizza, hamburger, sushi vagy rántotta – te melyiket öltenéd magadra? Egy ausztrál művész elkészítette a világ legőrültebb kajás fejfedőit.TrendOrigoHangolódj ünnepi reklámdalokkal a karácsonyra!http://www.life.hu/news/20141215-a-coca-cola-unnepi-reklamdalaival-hangolodj-a-karacsonyra-advent-harmadik-heteben.htmlGondoltad volna, hogy reklámdalokkal is hangolódhatsz a közelgő karácsonyra? Advent harmadik hetében a Coca-Cola ünnepi slágereié a főszerep.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.