Eláruljuk, hol tudod leadni a használt karácsonyfákat az ünnepek után

Forrás: Life.hu -
karácsony Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt Vízkereszt fenyőfa gyűjtőhely ünnep kidobás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony után a vágott fenyőket ezekre a gyűjtőhelyekre tudod leadni.

Vége az ünnepeknek. Sokan hagyományosan január 6-án, Vízkeresztkor, vagy annak környékén szedik le a díszeket a karácsonyfáról. Sajnos már most jó néhány kidobott, elszáradt fenyőfa csúfítja Budapest utcáit.

Kidobott fenyőfák a 7. kerületben Forrás: Life.hu

Az utcára dobálás helyett azonban csak egy gyűjtőpontra kellene elvinni a fákat. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. honlapján kerületekre lebontva találod, hol találhatók a hozzád legközelebbi helyek a fővárosban. Kattints IDE és nézd meg!

Szerdán ismét támad a brutál hideghttp://www.life.hu/news/20150105-ismet-lehules-jon-szerdan-minusz-17-fok-is-lehet-kozben-egyre-tobb-helyen-havazik.htmlIsmét lehűlésre kell számítani a következő napokban. Szerdán lesz a leghidegebb. Előtte még havazást is jósolnak. Győrött például már szakad a hó.News--Megvan 2015 madara: a fostos bugybókahttp://www.life.hu/news/20150105-2015-ben-az-ev-madara-a-bubos-banka-lett.htmlA Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület idén is megválasztotta az év madarát: idén – immár harmadszorra – ismét a búbos banka, népies nevén fostos bugybóka lett.NewsOrigoEz ám a sikertörténet! 20 kilót fogyott a duci tacskó!http://www.life.hu/news/20150104-20-kilot-fogyott-a-duci-tacsko.htmlNem csak mi érezzük úgy, hogy szinte új életet kezdtünk egy nagyobb fogyás után - a kutyusok is hasonlóképp lehetnek ezzel!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.