Lusták, figyelem! Itt a forradalmi asztal, amellyel ágyból dolgozhatsz egész nap

Forrás: japantrendshop.com -
asztal ágy Japán munka felkelés lustaság feltaláló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Japán feltalálók fejlesztették ki azt a forradalmi asztalt, amelynek segítségével szó szerint ágyból fekve dolgozhatsz egész nap.

Milyen jó is néha fel sem kelni az ágyból! Még jobb lenne, ha egy-két munkanapot párnák között tölthetnénk. Japán feltalálók ötvözték az igényeket és kifejlesztették a forradalmi, ágyból dolgozós asztalt! Ezzel a szuper szerkezettel úgy dolgozhatnak a leglustábbak, hogy közben fel sem kell kelniük, és elkerülhető az irodai székek miatti hátfájás is.

Forrás: japantrendshop.com

Ráadásul még USB-s ventilátorral is felszerelték az akárhogyan hajtogatható tárgyat, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsa a laptopokat. Talán még egy mini robot kellene mellé, ami nasikat adogat a fekve dolgozók szájába... A szerkezet 32 ezer forintba kerül és ITT lehet megrendelni.

Íme, egy videó, amely megmutatja a működését:

Újabb jelenet A szürke ötven árnyalatából: Anastasia találkozik Christian Grey szüleivelhttp://www.life.hu/news/20150112-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-filmbol-ujabb-jelenetet-mutattak-be-az-idei-golden-globe-galan.htmlA Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a sikerfilmnek ígérkező A szürke ötven árnyalatából, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.NewsOrigoKi az a táncoló kislány, akiről most az egész világ beszél egy klip miatt?http://www.life.hu/news/20150108-maddie-ziegler-tancos-szinesz-modell.htmlMég csak 12 éves, de olyan videóklipek főszereplője, amiket többszáz millióan láttak. Színészkedik, modellkedik és táncol. Új csillag van feltűnőben. Ismerd meg Maddie Zieglert!News--Új hungarikummal leszünk gazdagabbak! Megtippelni sem tudnád, mi lesz azhttp://www.life.hu/news/20150111-hungarikumma-minositik-a-magyar-cirkuszi-lovas-akrobatikat.htmlMég nem hungarikum, de az lehet. Elindult a magyar cirkuszi lovas akrobatika hungarikummá minősítésének jogi eljárása.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.