Újabb utasszállító zuhant le: Videó is készült a becsapódásról

Tajvan szerencsétlenség repülőgép baleset légikatasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felszállást követően folyóba zuhant egy utasszállító Tajvanon. A szerencsétlenül járt repülőgépen 58-an utaztak, a balesetben pedig legalább kilencen meghaltak.

A TransAsia légitársaság két turbóhajtóműves ATR-72-es típusú gépe a tajpeji Szungsan repülőtér közelében, a hírek szerint egy híd érintése után a Kilung folyóba zuhant. Az értesüléseket Sidney Lin, Tajpej város kormányzatának szóvivője erősítette meg a CNA tajvani hírügynökségnek. A becsapódásról egy videó is készült:

A járat szerdán a Tajvanhoz közeli Kinmenbe tartott. A helyszínen jelenleg is folyik a mentés, úgy tudni, hogy eddig kilenc halálos áldozat van, a túlélőket pedig egy közeli kórházba szállítottak. A bajbajutottak közül még többen a roncsba szorulva várják a segítséget.

Újabb agresszív Facebook-vírus terjedhttp://www.life.hu/news/20150203-a-facebookon-ujabb-virus-terjed-amely-trojai-falo-programot-tolt-le-gepre.htmlKét nap alatt 110 ezer felhasználót fertőzött meg a facebookos megosztásokkal terjedő legújabb kártevő.News--Íme, a bizonyíték, hogy csodák léteznek! Másfél év után került elő a kutyahttp://www.life.hu/news/20150203-masfel-ev-utan-kerult-elo-az-elveszett-kutya.htmlHihetetlen, de igaz! Másfél év után lett meg a kutyus gazdája.NewsOrigoEz a nap sztorija: Naponta 35 km-t gyalogol a férfi munkába - Még egyszer sem hiányzotthttp://www.life.hu/news/20150203-10-dolog-amit-nem-tudtal-a-peniszrol.htmlAz 56 éves James Robertson minden nap 35 kilométert gyalogol, hogy eljuthasson a munkahelyére. Még egyszer sem hiányzott!News--A ramlett az új omlett – Pofonegyszerű finomság pillanatok alatt!http://www.life.hu/news/20150203-a-ramlett-a-ramen-fuszerkeverekkel-keszult-omlett-receptje-david-chang-sztarszakacs-videojaval.htmlRámen és omlett, egyenlő ramlett – ezt a nevet kapta a David Chang sztárszakács által készített különleges rántotta.NewsOrigoÖrökbe fogadhatod Grosics Gyula kutyájáthttp://www.life.hu/news/20150203-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusanak-kutyaja-fruzsi-gazdat-keres.htmlAz Aranycsapat kapusának lánya, Grosics Edina szeretné örökbe adni elhunyt édesapja, Grosics Gyula kutyusát, Fruzsit.NewsOrigoEgy képen a legjobb színésznők: összeálltak az Oscar-jelöltekhttp://www.life.hu/news/20150203-reese-witherspoon-marion-cotillard-julianne-moore-rosamund-pike-es-felicity-jones-oscar-dijra.htmlA hétfő este az arany szobrocska jelöltjeiről szólt Beverly Hillsben: íme, a legjobb színésznők egy fotón!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.