gyermekmolesztálás Michael Jackson vád család dollár bíróság kereset zaklatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a világhírű popsztár ügye: a Page Six szerint összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akiket állítólag szexuálisan zaklatott.

Újabb gyermekmolesztálási per indul Michael Jackson ellen. Az 50 évesen elhunyt világsztár a vádkereset szerint állítólag 200 millió dollárt, vagyis körülbelül 55 milliárd forintnak megfelelő összeget adott azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit a popénekes molesztálta.

Forrás: AFP/John Mabanglo

Ahogyan azt a Life.hu is megírta, az egyik áldozat a most 36 éves James Safechuck volt, akinek ügyét a másik áldozattal, Wade Robsonnal együtt kedden tárgyalja egy Los Angeles-i bíróság. A Page Six még további 20 olyan áldozatról ír, akiknek családjának összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár.

Jackson detektívje már börtönben ül

Wade Robson és James Safechuck előtt először 2013-ban kerültek nyilvánosság elé azok az addig titkolt FBI dokumentumok, amelyek szerint Michael Jackson éveken át molesztálta, majd detektívjén keresztül pénzzel elhallgattatta fiatalkorú áldozatait és családjait. Az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.