Férfiak lakkozzák a körmüket, így támogatják Bruce Jennert

Bruce Jenner körömlakk transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transzneműségét bátran és nyíltan vállaló Bruce Jennert nem csak családja támogatja, de a világon rengeteg ember áll ki mellette. Ezért indult el a mozgalom, amelyben férfiak festik ki a körmüket. 

A tízpróbás olimpikon, a Kardashian család feje, Kris Jenner volt férje, azaz Bruce Jenner ugyan 8 éves kora óta nőnek érzi magát, de csak 65 évesen döntött úgy, hogy nővé operáltatja magát. Hétvégén adta utolsó interjúját férfiként.

Forrás: Instagram/reecejohnphillipmastin_, Twitter/Matthew Crofts

Rengetegen hatódtak meg Jenner szavain, Demi Lovato is küldött neki egy számot legutóbbi koncertjén. Brurce Jenner interjújában elárulta, alig várja már, hogy annyi ideig viselhessen körömlakkot, hogy az már elkezdjen lepattogni róla, hiszen eddig csak egy-egy órára festhette ki körmeit.

Forrás: Instagram/havierpotter, Twitter/Kyle and Jackie O

Ezen felbuzdulva számos férfi vállalt szolidalitást a transznemű Jennerrel: kifestett körmű pasik pózolnak az Instagrammon, Twitteren és Facebookon, használva a #PaintYourNailsforBruce (= Fesd ki a körmeidet Bruce-ért) hashtag-et a fotók alatt. Ez az, srácok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.