Hoppá! George Clooney felesége pocsékul főz

étterem feleség George Clooney szakács főzés Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.

A sztárpár – mivel Amal főzőtudománya hiányos - kénytelen a legjobb New York-i és milánói éttermeket látogatni.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

„A libanoniak híresen jó szakácsok, de Amal csak az asztalfoglalás tehetségét örökölte az édesanyjától" – mondta tréfásan Clooney, aki azt viszont elismerte, hogy emberjogi ügyvéd felesége sokkal okosabb nála, és nagy a harmónia közöttük.

„Ő a legjobb társ, akivel valaha is találkoztam életemben, és ezért igazán hálás vagyok" – adott némi súlyt is a szavainak az 54 éves egykori agglegény, aki hamarosan a Coen fivérek filmje, a Hail Caesar főszereplőjeként lesz látható, amely az ötvenes évek Hollywoodja elé tart görbe tükröt.

Fantasztikus találmány! Megvan az átlátszó kávé receptjehttp://www.life.hu/news/20150513-fantasztikus-talalmanyra-bukkantunk-feltalaltak-az-atlatszo-kave-receptjet.htmlEgy szlovák férfi megalkotta az átlátszó kávé titkos receptjét. Ezentúl vége a jó feketéknek?News--A Sixtus-kápolna mintájára festette ki házát egy férfihttp://www.life.hu/news/20150513-a-sixtus-kapolna-mintajara-festette-ki-hazat-egy-ferfi-lenyugozo-lett-az-eredmeny.htmlRobert Burns 12 év munka után befejezte háza kifestését, ami igazán pazar lett, hiszen egy az egyben olyan, mint a híres Sixtusi-kápolna.News--Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--Harry herceg eszkimó puszikat osztogatott Új-Zélandon! Mi pedig imádjuk érte!http://www.life.hu/news/20150514-harry-herceg-uj-zelandon-ismerkedett-a-helyi-kulturaval.htmlHarry herceg jó ideje Ausztráliában tölti napjait katonaként. Ezúttal azonban Új-Zélandra is kiruccant, ahol az ottani kulturális szokásokba avatták be a herceget.News--Egy soroksári buszmegállóban lövöldöztekhttp://www.life.hu/news/20150514-soroksari-buszmegalloban-lovoldoztek.htmlSzerdán este a XXIII. kerületi Majori úton egy buszmegállóban kezdett dulakodni két társaság, melynek tagjai már korábban is szóváltásba keveredtek. NewsOrigoA Belvárosban szelfizett a Született feleségek sztárja! http://www.life.hu/news/20150514-max-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-budapesten-szelfizik.htmlNéhány órája a Parlament előtt fényképezkedett a Született feleségek szexi, fiatal sztárja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.