Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Katalin hercegnő teáskészlet ajándék brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Magyarország Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő porcelán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg kislányának Magyarország is készül meglepetéssel: a csöppség egy csodaszép herendi porcelánkészletet fog kapni a világszerte híres porcelánmanufaktúrától.

A Herendi Porcelánmanufaktúra egy 2 személyes, különleges teáskészletet fog adni Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének, Saroltának – tudatta a cég, amely hozzátette: ez egyben Magyarország hivatalos ajándéka is a nemrég született kis hercegnőnek.

Forrás: AFP/Leon Neal

Ennek alkalmából ráadásul a híres mintájukat is újratervezték a porcelánokon. A magyar porcelánmanufaktúra és a brit királyi udvar évszázadok óta jó kapcsolatot ápol egymással, négy évvel ezelőtt például Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvője alkalmából is herendi porcelánt küldött Magyarország az ifjú párnak nászajándék gyanánt.

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell

Charlotte Elizabeth Diana - ezt a nevet kapta büszke szüleitől a brit trón negyedik várományosa. Vajon mit jelent ez a név a családnak? És mit a briteknek? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatod el.
Porcelánbabák a kifutón: Kislányok a rúzs és a smink mögött http://www.life.hu/csalad/20150322-smink-szajfeny-szempillaspiral-a-gyermekszepsegversenyen-gyerekek-a-kifuton.html Alapozó, szájfény, szempillaspirál, melyek megszokott kellékei egy szépségversenynek. És nem csak a felnőtteknél, a kisgyermekenél is. Az Origo a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny szombati előválogatóján járt. Család Thinkstock Az internet is imádja a kis Sarolta hercegnőt http://www.life.hu/news/20150508-sarolta-hercegno-rekordmennyisegu-szamot-hozott-a-twitteren.html Igazi viharként söpört végig a Twitteren a brit trón negyedik várományosának érkezése és a név bejelentése. News AFP Megmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg - tündéri fotó http://www.life.hu/csalad/20150510-megmutatta-a-monacoi-ikreket-charlene-es-albert-herceg-tunderi-foto.html Már alig vártuk, hogy születésük után láthassuk a monacói ikreket. Albert herceg és bájos felesége, Charlene először akkor mutatták meg a gyerekeket a nagyvilágnak, mikor azok majdnem egy hónaposak voltak. Aztán sokáig ismét semmi... Mostanáig. Család AFP Családra vágyik Harry herceg http://www.life.hu/csalad/20150511-harry-herceg-csaladra-vagyik.html A brit királyi család fekete báránya egy nemrég adott interjúban elárulta, mennyire szeretne már megállapodni. Család -- Bemutatjuk a legszebb magyar porcelánokat http://www.life.hu/kult/20131210-bemutatjuk-a-herendi-hollohazi-zsolnay-es-alfoldi-porcelant.html A karácsonyi teríték mindig különleges, ilyenkor kerülnek elő a legszebb porcelánkészletek, köztük a legnemesebb magyar porcelánok. Hogy tudatosabban választhassuk ki a hozzánk illőt, bemutatjuk a legismertebbeket. Kult Origo Katalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem? http://www.life.hu/news/20150511-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-imitatorok-setaltak-angliaban.html Katalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. News Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.