Végre! Megvan a hercegi baba neve!

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Katalin2015 baba Katalin hercegnő név Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre vár a világ napok óta! Végre megvan a hercegi pár kislányának a neve. 

Bár a fogadóirodákban a legtöbben az Alice nevet tartották esélyesnek, a hercegi pár egészen mást választott. Diana hercegnő és Erzsébet királynő előtt is tisztelegnek a kislány nevével.

Forrás: AFP

A Kensington Palota hétfőn bejelentette, a kis hercegnő neve Charlotte Elizabeth Diana, akinek hivatalos megszólítása ez lesz:Her Royal Highness Princess Charlotte of Cambridge.

Elhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfotoGyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigoÍme, az idei magyarérettségi feladatok - Ti meg tudnátok oldani?http://www.life.hu/news/20150504-ime-az-idei-magyarerettsegi-feladatok.htmlMájus 4-én, hétfőn a magyarérettségin izgulhattak a diákok. A következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Eláruljuk, mi volt a mai írásbeli feladatsor. NewsThinkstockOtthonában ápolják az idős világsztárthttp://www.life.hu/news/20150504-b-b-kinget-otthonaban-apoljak.htmlB.B. King világhírű amerikai bluesgitáros tavaly októberben rosszul lett a színpadon egy chicagói fellépés során. Rövid ideig kórházban ápolták, most otthoni hospice-ellátást kap.News--Robert De Niro és Zac Efron félmeztelenül pózoltakhttp://www.life.hu/news/20150504-robert-de-niro-szinesz-es-zac-efron-szinesz-felmeztelenul-pozoltak-a-dirty-grandpa-cimu-film.htmlA két világhírű színész együtt feszített a „Dirty Grandpa" című film forgatásán. Ezzel a fotóval a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számítását.News--Berki Krisztián végre kedves volt Erdélyi Mónikával - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150504-berki-krisztian-felkoszontotte-erdelyi-monikat.htmlBerki Krisztiánnak végre sikerült kedveskednie műsorvezetőtársának, Mónikának. Azért gúnyos megjegyzés nélkül most sem bírta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.