Itt találkozhatsz hétvégén Cseh Lacival

kutya kutyasport Cseh László sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci már két éve boldog gazdája Yoda Lady nevű kutyájának, akivel idén együtt látogatnak el az ebek EB-jére, a Kutyafrizbi Európa Bajnokságra. 

Yoda Lady-t, a szürke Shar-Pei kutyust teljesen hidegen hagyja a levegőben repkedő frizbi, ám Cudarral, a frizbi bajnok kutyával Laci is kipróbálta ezt az egyre népszerűbb sportot.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ha Yoda belejön kedvenc időtöltésébe, a kötélcsomó rángatásba, még a kemény sportoló gazdáját is el tudja húzni maga után. Yoda erős izomzata hasonlít a gazdiéra, viszont a négylábú szívből utálja a vizet. Nem csak úszni nem szeret, de még a fürdetésekre is nagyon nehéz rávenni.

A kutyafrizbi EB-n Yoda valószínűleg nem a Dog driving medencét választja majd, de a te kutyád kipróbálhatja, te pedig tanácsokat kérhetsz kutyadietetikusoktól kedvenced étkezését illetően.

„Azért is hasznosak az ilyen kutyás rendezvények, hogy a gazdik megoszthassák tapasztalatikat, tanulhassanak kedvenceikről és aktívan szerezzenek közös élményeket" – mondta Laci.

Május 30-án és 31-én irány kutyáddal a Városliget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.