Brutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestét

Forrás: Northfoto -
Marilyn Monroe holttest sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. 

A két temetkezési vállalkozó, Allan Abbott és Ron Hast szerint Marilyn Monroe borzalmas állapotban volt a halálakor ezt a titkot a mai napig hallgatás övezte.

A színésznő halálának körülményei még mindig tisztázatlanok. A két temetkezési vállalkozó könyvet írt, amelyben részletesen kifejtették, hogyan nézett ki Monroe holtteste.

Forrás: Northfoto

"Amikor először megláttuk a halott testet, nem is akartuk elhinni, hogy maga Marilyn Monroe fekszik előttünk. Egy teljesen átlagos, szinte idős asszony hevert a ravatalozóban, ápolatlannak és igénytelennek tűnt. Arcát lila foltok borították, és rettenetes állapotban volt" – írja Allan Abbott, aki társával együtt utolsó útjára is elkísérte Monroe-t a Los Angeles-i temetőbe, ahol végső nyugalomra helyezték, olvasható a Borson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.