Egykori szerelmét gyászolja Puskás Peti

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Puskás Peti gyász The Biebers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feketére változtatta coverfotóját a The Biebers és Puskás Peti a Facebookon. A sikeres magyar zenekar gyászol: Peti exe személyében egy nagyon kedves barátnőjüket veszítették el. 

"Kedves barátaink! Elmondhatatlan fájdalommal tudatjuk Veletek, hogy szeretett és csodált Kingánk, a csapatunk tagja, fotósunk, barátunk tragikus hirtelenséggel itt hagyott minket. Búcsúzunk tőled, drága kistestvérünk. Nincs hang, amiben te ne lennél benne, nincs koncert, ahol te ne lennél velünk, és nincs szó, ami kifejezné hiányod. Mindig itt leszel, kicsi cobmog! The Biebers család" - olvasható a zenekar oldalán.

Forrás: Facebook/The Biebers Official

Öt évig voltak együtt

Peti és a kilenc évvel fiatalabb Kinga tavaly ősszel szakítottak, előtte öt évig voltak együtt és együtt is dolgoztak. "Létrehoztam egy céget, amelyben Kingával együtt dolgozunk. Videoklipeket forgatunk, ő pedig fotósként vesz rész a munkában. Ő olyan lány, aki nemcsak szép, hanem vannak céljai, van hobbija. Nem csak az foglalkoztatja, hogy este hova menjen bulizni" - nyilatkozta Peti akkoriban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.