Az önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi családirtót

Forrás: Thinkstock -
temetés családirtó Balmazújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban, az önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi férfit, aki megölte családját, majd saját magával is végzett. 

Június 18-án egy baltával megölte feleségét, majd két alvó kisfiát a balmazújvárosi férfi. Miután végzett a családdal, felakasztotta magát a padláson.

Felesége családja nem akarta, hogy a nő és a gyerekek mellé temessék a gyilkos apát, ezért, bár megszervezték a temetést, a költségeket nem ők, hanem az önkormányzat vállalta.

Forrás: Thinkstock

A szervezéskor arra is ügyeltek, hogy ne egy helyen és időpontban temessék el őket. A gyilkos nagy valószínűséggel attól félt, hogy felesége elhagyja, ezért mészárolta le a családot.

Bravúros szökése után élet-halál között lebeg a rab http://www.life.hu/news/20150629-elet-halal-kozott-lebeg-a-szokott-rab.htmlKét fegyenc szökött meg bravúrosan egy New York állambeli börtönből. Egyiküket lelőtték, másikukat elfogták.NewsThinkstockSzékletes sütit tálalt fel egy férfi - Mágikus szósznak nevezte a termékethttp://www.life.hu/news/20150625-szeklettel-etette-szobatarsat.htmlEgy nő különleges desszertet talált a konyhában. Eláruljuk, nem kérte el a receptet. NewsThinkstockPfuj! Gumikesztyű került a fánkbahttp://www.life.hu/news/20150625-gumikesztyu-kerult-a-fankba.htmlEgy terhes anyuka egy kis édességre vágyott, ezért beugrott egy szupermarketbe, és vásárolt egy fánkot. Arra nem számított, hogy a csemege egy kis extrával érkezik.News--Szektások szállíttattak le egy fiatal lányt egy budapesti buszrólhttp://www.life.hu/news/20150623-leszallasra-kenyszeritettek-a-szektasok-egy-fiatal-lanyt-egy-budapesti-buszon.htmlFekete ruhába öltözött vallási csoport kényszerített arra egy fiatal, miniszoknyást lányt, hogy leszálljon a Budapesten közlekedő 112-es buszról. NewsMTIKrokodilt találtak a Körösben - Ez lehet az év kamuja?http://www.life.hu/news/20150623-krokodilt-talaltak-a-korosben.htmlKrokodil-pánik alakult ki a Körös folyónál. Vagy a horgászok trükköznek, vagy Amazonassá változott a folyó. NewsThinkstockEgyetemi lövöldözést tervezett, két és fél év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20150623-ket-es-fel-ev-bortont-kapott-az-egyetemi-lovoldozest-tervezo.htmlEgy 28 éves férfi 2006 és 2010 között tervezte lemészárolni ELTE-s hallgatótársait. Két és fél év börtönt kapott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.