Túszdráma: fegyveresek tartanak fogva civileket egy francia boltban

Forrás: AFP/Martin Bureau -
támadás túsz túszdráma fegyveres
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túszdráma zajlik Franciaországban: Villeneuve-la-Garenne-ben a feltételezések szerint két fegyveres ejtett túszokat egy bevásárlóközpontban. 

Tíznél több vásárlót és dolgozót tartanak fogva fegyveresek Franciaországban - mondták rendőrségi források a Le Figarónak. Villeneuve-la-Garenne-ben két fegyveres ment be reggel fél hétkor a Primark boltba, ahonnan az egyik alkalmazott hét körül küldött sms-t ismerősének, hogy túszul ejtették őket.

Forrás: AFP/Martin Bureau

A jelenlegi információk fegyveres rablásnak indult az akció, és ebből lett a túszejtés. Egyelőre semmi nem utal arra, hogy terrorcselekményről lenne szó.

Elő az esernyőkkel - megérkezett a hidegfront!http://www.life.hu/news/20150713-hidefront-erkezik-az-oszagba-szellel-es-esovel-idojaras-jelentes.htmlA hidegfrontnak köszönhetően, amely végigvonul térségünkön, ma sok lesz a felhő az égen, és csak rövid időre süthet ki a nap. NewsThinkstockBántalmazták, majd elhunyt: Rendőri intézkedés közben halt meg egy férfihttp://www.life.hu/news/20150710-egy-35-eves-turai-ferfi-rendori-intezkedes-kozben-vesztette-eletet.htmlEgy 35 éves turai férfi rendőri intézkedés után vesztette életét. Állítólag súlyosan bántalmazták.NewsElhunyt a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150709-sajtos-szucs-lajos-szegedi-musorvezeto-elhunyt.htmlSajtos Szűcs Lászlót, a szegedi diszkóst, műsorvezetőt sokan ismerték és szerették. A szomorú hírt a felesége közölte a legnagyobb közösségi portálon.News--Neee! Megszűnhet a pattogós fóliahttp://www.life.hu/news/20150710-beszuntetik-mindenki-kedvencet-a-buborekfoliat.htmlMindannyiunk kedvence, a buborékfólia veszélybe került. A cégek ugyanis azon gondolkodnak, hogy nem gyártják többet.News--Tragédia! Öngyilkos lett egy börtönőr Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150703-ongyilkos-lett-egy-bortonor-a-szegedi-fegyhaz-es-bortonben.htmlSaját szolgálati fegyverével, a szerda esti munkába állását követően lőtte le magát egy biztonsági felügyelő a Szegedi Fegyház és Börtönben. News--Döbbenetes! Gyermeke koponyáját törte be az apahttp://www.life.hu/news/20150629-a-bagi-apa-ket-gyermeket-bantalmazta-betorte-a-koponyajat.htmlKét kisgyermekét bántalmazta súlyosan családi házukban a 34 éves apa; az agresszív férfit a rendőrség elfogta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.