Mentőmellényben tanul úszni a kutya - Szupercuki!

úszás kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon félt a víztől a hatalmas masztiff. Gazdája kitalálta, hogy szoktathatja vízhez.

A családi medencében mentőmellényben tanítja a gazdi úszni a cuki, hatalmas kutyát. Eleinte látszik, hogy az eb nem igazán barátkozott még meg a vízzel, de aztán egyre bátrabban kapaszkodik a gazdájába, aki egyébként nagyjából fele akkora, mint ő. Sőt, még egyedül is megtesz néhány mancscsapást a medencében.

Imádni való!

Hatalmas a dugó! Csak lépésben haladhatnak a Balatonra utazókhttp://www.life.hu/news/20150725-a-balatonra-utazok-hatalmas-dugora-szamitsanak.htmlA rendőrség mindenkinek azt tanácsolja; inkább alternatív útvonalakt válasszon, ha a magyar "tengerhez" utazik.News--Füleivel vitorlázva úszta meg a zuhanást a kutyahttp://www.life.hu/news/20150725-fuleivel-vitorlazva-uszta-meg-a-zuhanast-a-kutya.htmlÓriási füleinek köszönheti Remy, a basset hound, hogy túlélt egy zuhanást. NewsNorthfotoKisgyerekeket ölt meg a villámcsapáshttp://www.life.hu/news/20150725-kisgyerekeket-olt-meg-a-villamcsapas.htmlNégy gyermeket és három nőt ölt meg a villámcsapás. News--Gyászol Hollywood! Elhunyt a Knight Rider és a Dallas sorozatok sztárjahttp://www.life.hu/news/20150724-meghalt-al-checco-szinesz-1.htmlKét nap múlva lett volna a 94. születésnapja Al Checcónak. News--A nap kérdése: Mi lóg ki?http://www.life.hu/news/20150725-vibrator-vagy-zseblampa-log-ki-a-lany-taskajabol.htmlA britek egy nagyon fontos kérdésen rágódnak. Mi lóghat ki a vasútállomáson várakozó lány táskájából? News--Szívfacsaró! Összeölelkeztek a menhelyi kutyák, ez mentette meg őket az elaltatástólhttp://www.life.hu/news/20150724-osszeolelkeztek-a-menhelyi-kutyak-ez-mentette-meg-oket-az-elaltatastol.htmlNéhány órával az altatás előtt ölelkeztek össze a kutyusok, amiről – utolsó esélyként – képet is posztoltak a menhely Facebook oldalára, hátha felfigyel rájuk egy gazdijelölt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.